lehtikaali-päärynä smoothie bowl

vihersmoothiebowl_1.jpg

Kuten hyvin tiedätte, rakastan, rrrrakastan smoothie bowlien värkkäämistä.

Joulukuussa bowleja tuli nautittua vähemmän – jostain syystä riisipuuro, lanttu- ja porkkanalaatikko sekä rosolli vetivät enemmän puoleensa. Jouluherkuttelujen jälkeen tammikuussa on aina ihanaa aloittaa raikkaammalla ruokavaliolla, jonka isoimman peruspilarin muodostavat omalla kohdallani smoothiet.

Perussmoothieen ei ihmeitä tarvita: vihanneksia tai marjoja, makeutusta hedelmistä ja nestettä. Viikonloppuisin tykkään kuitenkin kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä. Viime viikonloppuna valmistimme ystäväni Veeran kanssa pienen brunssin, johon sisältyi pari palaa avokado-toastia (molempien ikisuosikki), lehtikaali-päärynä smoothie bowl sekä tuorepuristettua porkkanamehua.

vihersmoothiebowl_2.jpg

Aurinkoinen porkkanamehu (kahdelle)

  • 6 porkkanaa
  • 5 omenaa
  • 1/4 hunajamelonia
  • pala inkivääriä

Lehtikaali-päärynä smoothie bowl (kahdelle)

  • 2 päärynää
  • 1 banaani
  • 5 lehtikaalin lehteä
  • 1–2 dl kauramaitoa
  • 250g soijajogurttia
  • 1 kupillinen vaniljaheraproteiinia

Erilaisten ainesosien lisäksi tykkään leikkiä mitä erilaisemmilla ”härpäkkeillä”. Tällä kertaa ripottelin smoothien pinnalle granolaa, kuivattuja mulperimarjoja ja granaattiomenaa, pensasmustikoita, passionhedelmää, kookoshiutaleita sekä raakakaakaonibsejä. Oh yum.

Nautinnollista lauantaita, ihanaiset! ♡

lue myös:

mango-kookos-chiapudding

vegaaniset suklaaproteiinipallot

parhaat vegaaniset kuppikakut

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

// As you already know, I just looove making smoothie bowls. Last weekend we had a little brunch with my friend Veera and made fresh carrot apple ginger juice and green kale pear smoothie bowls. So good! ♡

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma