inspiraatiota seinien sisustukseen

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

 

Sitä mukaa kun olemme saaneet sisustettua kotiamme, on se muuttunut vähitellen lämpimämmäksi ja kotoisammaksi. Yksi asia meiltä on kuitenkin uupunut, joka vaikuttaa merkittäväksi kodin tunnelmaan: taulut.

Tulevaisuuden haaveenani on sijoittaa maalaustaiteeseen ja grafiikkaan – mutta kodin seiniä voi piristää taiteella myös pienemmällä budjetilla. Meidän kotimme seiniä ovat jo aiemmissakin asunnoissa koristaneet Desenion julisteet ja kehykset, joilla on helppo luoda kotoisaa tunnelmaa kodin eri tiloihin.

Lähdin etsimään Desenion valikoimasta sopivia julisteita sekä kehyksiä makuuhuoneeseemme ja vierashuoneeseen. Deseniolla on kätevä tauluseinätyökalu, jonka avulla tauluja voi sovittaa eri värisille seinille erilaisissa kokonaisuuksissa. Halusin nähdä taulut oikeassa ympäristössä, joten otin kuvat makuu- ja vierashuoneen seinistä ja testailin kuvankäsittelyohjelmalla, miltä taulut näyttäisivät seinillämme.

Eriväriset kehykset luovat omanlaistaan tunnelmaa, eikä kodin joka huoneessa tarvitse mielestäni olla samanvärisiä kehyksiä. Makuuhuonettamme vallitsee beige värimaailma, jota halusin jatkaa puunvärisillä kehyksillä. Harmaaseen vierashuoneeseen valitsin rauhallisemmat valkoiset kehykset. Työhuoneeseemme olen ajatellut mustia kehyksiä, jotka hyppäisivät kivasti esille valkoisesta seinästä.

 

 

Desenion valikoimasta löytyy tuhansia julisteita, ja joitakin tuotteiden paljous voi häkellyttää. Itseä miellyttävien julkisteiden löytäminen sujuu kuitenkin vaivattomasti kätevällä suodatustoiminnolla. Itse etsin julisteita etenkin Taideaiheet-osion alta, ja tarkensin hakuani vielä tutkimalla etenkin abstraktia ja minimalistista taidetta.

Erilaisia julisteita yhdistelemällä voi luoda hauskoja ja persoonallisia kokonaisuuksia. Yksi hauska idea on myös yhdistellä julisteita ja omia valokuvia keskenään. Yksi julisteiden parhaimmista puolista on se, että niitä on helppo vaihtaa ja säilyttää jälleen myöhempää käyttöä varten. Näin voit halutessasi vaihtaa julisteita vuodenajan tai oman fiiliksen mukaan ja tuoda vaihtelua kodin sisustukseen.

Olen halunnut luoda makuuhuoneemme sisustukseen kokonaisuudessaan rauhoittavan ruskeaa värimaailmaa, ja samaa ajatusta halusin myös tauluihin. Päädyin tähän kolmen taulun komboon: Femme Study no2 -julisteeseen koossa 50 x 70 cm, Beige Abstract -julisteeseen koossa 30 x 40 cm ja Abstract Scenery -julisteeseen koossa 30 x 40 cm, josta leikkasin pienempiin kehyksiin soveltuvan version. Vaikka julisteet ovatkin teemaltaan erilaisia, ruskea värimaailma sitoo ne yhteen.

Vierashuoneeseemme valitsin Sketch Lines no1 ja Sketch Lines no2 -julisteet, sillä ajattelin, että harmaataustaisina ne sopisivat kivasti yhteen harmaiden seinien kanssa. Kolmanneksi tauluksi valikoitui tekstitaulu Ukiyo, joka on japania ja kuvastaa hetkessä elämistä. Tilasin kaikki julisteet koossa 30 x 40 cm, mutta kehysten kooksi valitsin 40 x 50 cm, jotta sain kehyksiin myös valkoiset passepartout-kartongit. Tyylikäs passepartout eli kehyskartonki antaa viimeisen silauksen taululle. Deseniolla on saatavilla passepartout-kartonkeja eri kokoluokissa mustana ja valkoisena.

 

 

Ihanaa saada kodin sisustusta pala kerrallaan eteenpäin! Seuraavaksi otan työn alle työhuoneen tauluseinän, jolle olen suunnitellut kollaasia erilaisista perhekuvista.

Kaipaatko piristystä seinien sisustukseen? Koodilla ”SUNDAYBLONDIE” saat 30 % alennusta Desenion julisteista 9.–15.3. välisenä aikana! Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- tai persoonallisia julisteita.

 

lue myös:

tauluilla uutta ilmettä kotiin

tyylikäs ratkaisu kodin kierrätyksen järjestämiseen

uuden kodin kylpyhuone

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *