TAULUILLA UUTTA ILMETTÄ KOTIIN

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

 

Lokakuun alussa muutimme uuteen asuntoon, Helsingistä takaisin Espooseen. Ja voi vitsit, miten ihanalta on tuntunutkaan palata kotiin!

Niin, kotiin. Siltä Espoo on todella alkanut tuntua. En olisi vielä viisi vuotta sitten voinut uskoakaan, että asuisin Espoossa – saatikka, että voisin tuntea oloni kotoisaksi täällä. Nyt oloni on pitkästä aikaa rauhallinen: tuntuu, että olen siellä, missä minun kuuluukin olla. Rakastan kotiseuduillamme ennen muuta luontoa – merta, metsää, hyviä lenkkeilymaastoja – kuten myös hyviä palveluita (ainoa asia, mitä Länsi-Espoossa kaipaan, on Wolt).

Muutimme Helsingistä takaisin Espooseen vuokralle, sillä halusimme päästä lähemmäs tonttiamme. Kun tontilla alkaa keväällä tapahtua ja siellä tulee käydä tämän tästä, on mukavaa, että pystymme tarvittaessa käymään tontillamme nopeastikin.

Vaikka asumme vuokra-asunnossamme vain väliaikaisesti, on mukavaa, että asuntomme tuntuu kodilta. Siksi olikin mukavaa, että pääsin valitsemaan Deseniolta muutamia tauluja tuomaan asuntoomme kodikasta tunnelmaa.

Valitsin taulut sillä ajatuksella, että ne sopisivat myös tulevaan asuntoomme. Mutta voi vitsit, miten vaikeaa kehysten valitseminen olikaan! Olen jo pidemmän aikaa silmäillyt kehyksiä sisustuslehtien sivuilta, ja huomannut, että mustat ja puun väriset kehykset ovat tehneet paluun seinille. Kenties siksi ne tuntuivat minusta jotenkin raikkaammilta kuin pelkistetyt valkoiset kehykset. Pitkän harkinnan jälkeen päädyinkin mustiin kehyksiin, vaikka valkoiset olisivatkin kenties istuneet nykyiseen asuntoomme paremmin.

Passepartout-pahvit eli kehyskartongit ovat nousseet trendikkäiksi viimeisen vuoden aikana, ja niitä on nyt saatavilla myös Deseniolta. Passepartout tuo mihin tahansa tauluun laadukkaan ja viimeistellyn fiiliksen – ne ovat helppo tapa tehdä julisteesta oikea taideteos. Olin alun perin ajatellut, että tilaisin julisteisiini passepartout-pahvit, mutta ne olivatkin niin hyvän näköiset sellaisenaan, että pahvit jäivät tällä kertaa kauppaan. Mikäli jossain vaiheessa haluan tauluihin uutta ilmettä, tilaan passepartout-pahvit julisteiden kaveriksi!

 

 

Deseniolla on todella laaja valikoima, jonka läpikäymisessä vierähtää tovi. Siksi onkin mukavaa, että Deseniolla on panostettu laadukkaisiin inspiraatiokuviin, joista voi poimia vinkkejä myös omaan sisustukseen. Parasta Deseniolla on kuitenkin suunnitteluohjelma, jonka avulla voi suunnitella valmiin taulukollaasin kotiin. Olin jo valinnut julisteet kotiimme, kunnes testasin suunnitteluohjelmaa – ja päädyinkin valitsemaan aivan toiset julisteet kuin olin alun perin ajatellut!

Taulukollaaseissa on voimaa. Yksi kiva tapa luoda kollaaseja on itseä puhuttelevien tekstien ja kuvajulisteiden yhdistäminen – ja voipa kollaasiin lisätä vielä vaikka omia valokuviaan. Desenion suunnitteluohjelmalla erikokoisten taulujen yhdisteleminen on simppeliä. Sinun tehtäväksesi jää vain valita omaa silmääsi miellyttävät julisteet ja ripustaa kollaasi seinälle!

Omasta mielestäni lopputuloksesta tuli todella raikas, skandinaavinen ja minimalistinen – siis juuri sellainen, mikä omaa silmääni miellyttää! Mitä tykkäätte? Valitsemani julisteet olivat nämä: Abstract Figures NO1, Good things take time, Abstract Figures NO3 ja Texture Shapes NO1.

Good things take time -taulu toimii hyvänä mantrana tulevan vuoden aikana, kun suunnittelemme ja rakennamme taloamme.

Kaipaatko piristystä kodin sisustukseen? Alekoodilla ”SUNDAYBLONDIE” saat –25% alennusta 29.-31.10. välillä Deseniolta. Tarjous ei koske kehyksiä eikä Handpicked-, Collaboration- sekä persoonallisia julisteita.

 

lue myös:

talotoimittajan valinta

taloprojektin ensivaiheet: tila tontiksi ja purkulupa

pehmeitä unia pellavissa

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *