PARASTA HELSINGISSÄ JUST NYT: RAVINTOLA YES YES YES

yesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-1.jpg

 

TGIF! Suunnistatko tänään töiden jälkeen afterworkille keskustaan?

Olen joskus harmitellut sitä, ettei Helsingistä löydy oikein kunnollista vegaani- tai kasvisravintolaa. Okei, onhan meillä esimerkiksi Silvoplee, OmNam ja Roots Helsinki, joista saa herkullista, värikästä vegaaniruokaa. Mutta New Yorkin The Butcher’s Daughterin kaltaista ravintola ravintolaa olen kaivannut. Sellaista ihanaa, fancya kasvisraflaa.

Ja halleluja – universumi kuuli huutoni! Ja varmasti aika monen muunkin vegaaniruokaa rakastavan. Viime vuoden loppupuolella Iso Roballa avasi ovensa tyylikäs ravintola Yes yes yes, jonka ruokalista koostuu kasvisruoasta. Iloinen asia on kuitenkin se, että käytännössä yli puolet listan annoksista on vegaanisia. Yes!

Mäkkärin tilalle avautunut rafla on varsinainen kasvisruokailijan taivas. Täällä kasvisruoka on värikästä, kokeilevaa ja täynnä erilaisia makuja – vähän niin kuin Yes yes yesin sisustuskin.

Kävimme joulukuussa testaamassa ravintolan siskoni kanssa, kun vietimme kaksin tyttöjen viikonloppua. Koska olimme menossa muutaman tunnin päästä tapahtumaan, jossa luvassa oli jälleen ruokaa, päädyimme jakamaan ja maistelemaan erilaisia annoksia. Juuri tästä jakamisen kulttuurissa Yes yes yesissä ja monessa Helsingin raflassa tykkään.

Punajuuridippi tandoorileivän kera – heavenly. Paahdettua lehtikaalia, persimonia, palsternakkasipsejä ja paahdettuja seesaminsiemeniä – heavenly. Okraa, maapähkinää ja fenkoliaiolia – heavenly.

Kaiken kaikkiaan Yes yes yes on eheä kokonaisuus. Ruoka on ihanaa, palvelu iloista, sisustus saa ideat pörräämään päässä. Tulisin ravintolaan mieluusti aamiaiselle tai lounaallekin brainstormaamaan ystävieni kanssa, mutta tällä hetkellä ravintola on auki lähinnä iltapäivästä ilta-aikaan.

Jälkkärilista jäi vielä testattavaksi ensi kertaan – mutta sen voin sanoa, että ensivaikutelman jälkeen odotukset ovat kovat myös jälkkärien suhteen!

Ravintola Yes yes yes
Iso Roobertinkatu 1
ti
to 1624, pe 1602, la 1202

 

yesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-2.jpgyesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-3.jpgyesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-4.jpgyesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-5.jpgyesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-7.jpgyesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-8.jpgyesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-9.jpgyesyesyes-ravintola-restaurant-helsinki-sundayblondie-10.jpg

 

lue myös:

parasta helsingissä just nyt: ravintola tanner

parasta helsingissä just nyt: harju 8

parasta helsingissä just nyt: way bakery and wine bar

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

muoti trendit mieli ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *