RAVINTOLA PAMELA

Näin koronakriisin keskellä moni meistä voi vain haaveilla ravintolassa käymisestä. Samaan aikaan juuri nyt olisi tärkeää tukea paikallisia yrittäjiä, myös kahviloiden ja ravintoloiden pitäjiä. Monet ravintolat ovatkin ilmoittaneet toimittavansa ruokaa poikkeuksellisesti nyt myös ovelle, ja Wolt toimittaa usean eri kahvilan ja ravintolan tarjoiluja ovelta ovelle.

Kävimme pari viikkoa sitten mieheni kanssa lauantaina lounaalla Bulervadin uudessa Ravintola Pamelassa, joka avattiin Ravintola Wernerin tilalle. Omistajat ovat edelleen samat, rennoista Döner Harju -ravintoloistaan tutut miehet.

Pamela tarjoaa runsaita makuja ja konstailematonta tunnelmaa kohtuulliseen hintaan. Menussa keskiöön nousevat Lähi-Idän ja Välimeren makumaailma: tarjolla on esimerkiksi hiilidöner-grillissä valmistettua kebabia ja vartaita. Listalta löytyy myös runsaasti vaihtoehtoja kasvis- ja vegaaniruokailijoille kuten sinisimpukoita, hiiliuunessa paahdettua portobellosientä ja kokonaisena hiillostettua munakoisoa. Annosten lisäksi tarjolla on kaksi menua, menu pamela ja menu pamela kasvis, joka on saatavilla myös vegaanisena.

Palvelu on jokseenkin välinpitämätöntä ja hapuilevaa, kun saavumme ravintolaan. Muutkin ravintolaan tulevat asiakkaat saavat saman kohtelun ja etsivät hämmentyneenä vapaata pöytää. Tarjoilija ei käytännössä ohjeista ravintolaan tulijoita mitenkään. Odottelemme tarjoilijan tuovan meille menut, kunnes tajuamme, että ne ovatkin jo pöydällä edessämme.

Kun saamme tilattua ja annokset tuodaan eteemme, alkaa tarjoilija kuitenkin jutella enemmän ja on ihan mukava. Myös tunnelma ravintolassa on leppoisa, eikä asiakkaita ole ruuhkaksi asti. Viereisessä pöydässä kilistellään viinilaseja.

Ruoka on todella herkullista. Mausteita on käytetty runsaasti, ja ruoka on ihanan rasvaista lohturuokaa – mukana on kuitenkin myös kasviksia, joten ruoasta ei jää aivan ähky olo. Syön avotulella grillattua lohta paprika-pinjansiemenkastikkeen kanssa. Ruoassa on ihanasti hiiligrillin aromia, perunoiden kuori on juuri sopivasti samaan aikaan pehmeä ja rapsakka. Kastike on niin mehevää, että lopuksi on pakko putsata lautanen tyhjäksi leivänpalan kanssa. Maistan myös miehen vasikka-iskenderiä, joka on niin ikään todella herkullista. Annokset ovat reilun kokoiset, nälkä lähtee varmasti.

Viereisen pöydän pariskunta suosittelee lämpimästi maistamaan pistaasipiirakkaa ja vaniljajäätelöä, mutta jätämme jälkkärin tällä kertaa välistä – vaikka se houkuttelevalta kuulostaakin!

Summa summarum: välinpitämättömästä palvelusta jää aluksi kitkerä maku suuhun, mutta mehevät annokset vievät harmistuksen mennessään. Pamela lunastaa lupauksensa rennosta meiningistä ja hyvästä ruoasta. Tänne olisi hauskaa tulla viettämään iltaa pidemmänkin kaavan mukaan ystävien kanssa!

Ravintola Pamela

Bulevardi 12

Ma-pe 11–24, la 12–01

Lounas arkisin 11–15

lue myös:

helsingin keskustan parhaat lounaspaikat

ravintola tannerin sunnuntaibrunssi

parasta helsingissä just nyt: harju 8

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Mun toinen kaveri sanoi ihan samaa, hyvää ruokaa mutta outo ensivaikutelma. 😀 Lähi-idän ja välimeren sekoitus on ihan mun lempparia joten pakko päästä pian testaamaan! Vaikka just lounaalle. 🙂

    1. Ai sanoi!! Ei hitsit 😀 Itse ruoka oli kyllä tosiaan todella herkullista. Olisi ihanaa mennä lounaalle yhdessä! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *