wc:n kaappien tavarakaaos kuriin

Kaupallinen yhteistyö: Orthex

 

Monille uusille kodeille on nykyään tyypillistä, että vessaan ja kylpyhuoneeseen ei enää asenneta peilikaappeja.

Pohdin tätä dilemmaa rakennusvaiheessa: toisaalta koen peilikaapin käteväksi, sillä sen taakse on helppo piilottaa arkiset tavarat. Toisaalta olin sitä mieltä, että pelkkä seinälle asennettava peili valoineen on paljon kauniimpi, minimalistisempi ja sisustuksellisempi.

Päädyimme lopulta jälkimmäiseen ratkaisuun. Olohuoneen yhteydessä olevaan wc:hen asennettiin iso, 120 cm leveä valopeili ja samanlevyinen allaskaapisto vetolaatikoilla. Ajattelin, että ainakin meillä tulisi olemaan reilusti tilaa kosmetiikalle ja muulle pientavaralle.

Muuton yhteydessä heitin tavarat nopeasti wc:n vetolaatikoihin, enkä ehtinyt (= jaksanut) kiinnittää sen suuremmin huomiota tavaroiden järjestykseen. Melko nopeasti kaaos vatolaatikoissa alkoi kuitenkin nyppimään: tavarat lojuvat pitkin poikin laatikostoa kasoina, joista oli vaikeaa löytää etsimäänsä.

Järjestin aiemmin Orthexin Gastromax-tuotteilla keittiömme kuivakaapin, ja nyt turvauduin jälleen Orthexin tuotteisiin myös wc:n vetolaatikoiden järjestämisessä. Tällä kertaa käytössäni olivat SmartStore -sarjan tuotteet.

 

 

SmartStore Compact Clear on moderni ja monikäyttöinen säilytyssarja, joka soveltuu niin jääkaappi- ja keittiösäilytykseen, kosmetiikan säilyttämiseen, työhuoneen tavaroiden kuin muidenkin kodin pientavaroiden järjestämiseen. Läpinäkyvät muovilaatikot pinoutuvat päällekkäin ja sisäkkäin, ja syvättyjä kansia voi käyttää myös tarjottimina.

Compact Clear -laatikot valmistetaan Suomessa BPA-vapaasta muovista. Laatikot on helppo pitää puhtaana, ja ne voidaan pestä käsin tai astianpesukoneessa. Läpinäkyvästä laatikosta helppo nähdä, mitä se pitää sisällään. Tyylikkään ulkoasunsa ansiosta laatikot sopivat hyvin myös esillä pidettäviksi! Laatikoita on saatavissa neljässä koossa.

Erikokoiset lokerot ja rasiat ovat käteviä pienempien tavaroiden kuten kosmetiikan järjestämiseen. Tämä SmartStoren kuuden lokeron sarja osoittautui todella käteväksi meikkien ja ihonhoitotuotteiden järjestämisessä! Yksi useimmiten katoavista asioista ovat hiusponnarit – mutta enää niitäkään ei tarvitse etsimällä etsiä, kun ponnareille on oma lokeronsa.

Yläosan vetolaatikkoon järjestelin meikit, ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä elektroniset laitteet. Alalaatikkoon päätyivät vähäisemmällä käytöllä olevat tavarat kuten lääkkeet, aurinkovoiteet ja täyttöpullot.

Laatikostoja järjestellessäni yllätyin eniten siitä, miten paljon kosmetiikkatuotteita omistankaan. Moni tavara oli kuitenkin sellainen, ettei sitä voi tai kannata heittää pois, koska ne ovat edelleen käyttökelpoisia. Seuraava tavoite wc:n kaappien siistimisprojektissa onkin käyttää vanhat putelit pois, jotta ne eivät joudu pölyttymään nurkissa liian pitkään.

 

 

lue myös:

uuden kodin kylpyhuone

keittiön kuivakaappi järjestykseen

tyylikäs ratkaisu kodin kierrätyksen järjestämiseen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *