16 sarjatärppiä heinäkuuhun 2022

Suosikkiasia: sarjat!

Sarjat heinäkuu 2022
Kuvat: Amazon Prime, FX / Disney+, HBO Max, Apple TV+, Netflix

Ensinnäkin: aloin katsomaan Strangers Thingsiä. Toiseksi: olen koukussa Stranger Thingsiin. Kolmanneksi: Hopper best.

Heinäkuun sarjatärppilistalle varmaankin kuuluisi Stranger Thingsin neljännen kauden loppupuoli, mutta eihän sitä edes tarvitse listata. Kaikki coolit tyypithän ovat katsoneet Stranger Thingsiä vuosikaudet ja osanneet odottaa uusia jaksoja. 😀

Tässä siis ne muut tärpit:

Mikä / mistä / milloin alkaa

Uutuussarjat

The Terminal List / Amazon Prime / 1.7.

Tiedättekö (vähemmän feministisen) termin BEC — Bitch eating crackers? BEC on sellainen tyyppi, jota ei voi sietää. Kaikki kyseisen henkilön tekemiset ärsyttävät, oli se sitten vaikka keksien syöminen. Jos miespuolinen henkilö voi olla BEC, niin Chris Pratt on sitä mulle. Tämä on tietenkin pönttöä ja epäreilua, sillä enhän minä tunne Chris Prattia. Ja minähän rakastan Parks and Reciä, sarjaa, jossa Chris Prattilla on iso rooli. Andy Dwyer on aina sydämessäni, mutta viime vuosina olen kai lukenut liian monta kielteistä Twitter-keskustelua Chris Prattista ja nykyään en oikein pidä hänestä. Siis sillä tavalla kun nyt voi olla pitämättä Hollywood-näyttelijästä, jota ei ole koskaan tavannut eikä tapaa. BEC-tavalla. Tämä BECini on pääosassa Amazon Primen uudessa toimintasarjassa The Terminal List. Vähän nolottaa myöntää, mutta Chris Prattin vuoksi en oikein jaksaisi edes tutustua kyseiseen sarjaan. Toisaalta sarjassa näyttelee myös anti-BEC, armas Tim Rigginsini Taylor Kitsch. Ehkä anti-BEC kumoaa BECin? Ei sillä, että mun täytyisi väkisin katsoa The Terminal List. Se vaikuttaa trailerinsa perusteella melko väsyttävältä toimintatykitykseltä. Plus mulla on Stranger Thingsiä katsottavana.

Pen15 / Yle Areena / 18.7.

Kuinka hauskaa, että tämä kovin kehuttu komedia saadaan vihdoin Suomeen. Kolmekymppiset Anna Konkle ja Maya Erskine esittävät 13-vuotiaita teinityttöjä luomassaan ja omiin kokemuksiinsa perustuvassa sarjassa.Tarjolla 2000-luvun alun nostalgiaa ja myötähäpeää!

Pretty Little Liars: Original Sin / 29.7. / HBO Max

Täytyy myöntää, että olen katsonut yhteensä about 10 minuuttia alkuperäistä Pretty Little Liarsia. Silti kyselen, että tarvitsiko se nyt spin-offin? Ilmeisesti. Kaunis pyyntö: älkää laittako teinityttöjä suhteeseen opettajiensa kanssa.

Uncoupled / Netflix / 29.7.

Vielä joskus lopetan kutsumasta Neil Patrick Harrista Barney Stinsoniksi. Se päivä ei ole tänään: pitkäaikainen poikaystävä jättää poloisen Barney Stinsonin. Edessä on uusi alku ja deittailumaailman kiemurat nelikymppisenä. Legen — okei sori! Olet sinä muutakin kuin Barney, NPH. Sitä paitsi sinun Tony Awards 2013 -alkushow on kiistatta yksi parhaista asioista, joka on koskaan tapahtunut palkintogaalassa. Se todellakin oli legen — wait for it — dary. Ehkä tämä uusi sarjasikin on? Siis todennäköisesti ei ole mutta ehkä onkin.

Under the Banner of Heaven / Disney+ / 27.7.

True crimeä heinäkuihinne! Jon Krakauerin samannimiseen kirjaan pohjautuvassa minisarjassa nähdään Andrew Garfield ja Daisy Edgar-Jones. Vaikuttaa ääriankealta mutta hyvältä.

Paper Girls / Amazon Prime / 29.7.

Ehkä Stranger Things -maraton on sekoittanut pääni, mutta Paper Girlsin trailerin alusta tuli vahvat Hawkins-vibat. Pikkukaupunki, 1980-luku, pyöräileviä lapsia… mutta eipäs tullutkaan lapsia kaappaavia öttiäisiä vaan aikamatkustusta ja tulevaisuuden versioita vuoteen 2019 eksyvistä tytöistä. Potentiaalisesti ihan hauskaa meininkiä. Sarja pohjautuu Brian K. Vaughanin ja Cliff Chiangin samannimiseen sarjakuvaan.

Black Bird / Apple TV+ / 8.7.

Tositapahtumiin perustuvassa sarjassa 10 vuoden vankeuteen tuomittu Jimmy Keene (Taron Egerton) saa tarjouksen: mikäli hän saa murhasta epäillyn miehen tunnustamaan tekonsa, hän pääsee vapaaksi. Minisarja perustuu oikean elämän Jimmy Keenen muistelmateokseen In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption. Päähenkilön isää esittää toukokuussa kuollut Ray Liotta viimeiseksi jääneessä sarjaroolissaan.

Resident Evil / Netflix / 14.7.

Tammikuun uutuussarjalistalla luki Resident Evilin kohdalla näin:

Okei eli Netflixissä on jo nyt animaatiosarja Resident Evil: Infinite Darkness, joka pohjautuu Resident Evil -videopeleihin. Olenko oikeassa? Ja sitten on ne leffat, ne, joissa on Milla Jovovich. Nekin pohjautuvat samaisiin videopeleihin? Joo, eteenpäin. Ja nyt on tulossa live action -sarja – jälleen pohjautuen videopeleihin? Jep.

”Epidemia paljastaa Umbrella-yhtymän synkät salaisuudet lähes 30 vuotta T-viruksen löytymisen jälkeen. Sarja perustuu kauhupelien ja -elokuvien sarjaan”. Selkee. Oletan, että Umbrella-yhtymä ja T-virus olisivat tuttuja juttuja, jos olisin pelannut / katsonut minuuttiakaan yhtään mitään Resident Eviliä.

Edelleen sama, en ole oppinut mitään uutta puolessa vuodessa. Mutta nyt tää sarja olis tulossa. Jonkinnäköisiä öttiäisiä ainakin luvassa, ilmeisesti.

Boo, Bitch / Netflix / 8.7.

”Viimeisenä lukiovuotenaan seinäkukkasbestikset yrittävät vielä kerran tulla huomatuiksi. Yhtäkkiä toisesta tulee haamu. Nyt on mentävä täysillä – ennen kuin aika loppuu”, kertoo Netflix. Selvä homma! Mutta siis Lana Condorhan on oikein herttainen, joten ehkä tää toimiikin.

Surface / Apple TV+ / 29.7.

Gugu Mbatha-Raw esittää muistinsa menettänyttä Sophieta, joka yrittää tehdä selkoa menneisyydestään. Hän alkaa epäillä, ettei aviomiehen ja ystävien kertoma näennäisesti täydellinen elämä olekaan totta. Traileri sai ainakin minut kiinnostumaan. Koska mikä homma??

Rap Sh!t / HBO Max / 22.7.

Issa Raen (Insecure) luomassa ja tuottamassa komediassa ex-ystävykset Shawna ja Mia (Aida Osman ja KaMillion) tavoittelevat menestystä Miamin rap-piireissä.

Keep Breathing / Netflix / 28.7.

Ollaanpa rehellisiä: jos meikäläinen eksyisi keskelle erämaata, tarina ei saisi onnellista loppua. Kaikella rakkaudella itseäni kohtaan. Toivottavasti Melissa Barreran esittämä Liv on vähän parempi luonnossa selviytyjä.

Jatkuvat sarjat

Virgin River, neljäs kausi / Netflix / 20.7.

En tiedä miksen katso tätä. Mikä on parempaa kuin leppoisat ja harmittomat rakkaustarinat?

Trying, kolmas kausi / Apple TV+ / 22.7.

En tiedä miksen katso tätä. Mikä on parempaa kuin leppoisat ja harmittomat rakkaustarinat?

What We Do in the Shadows / HBO Max / TBA

Vampyyrihassutteluja!

High School Musical: The Musical: The Series, kolmas kausi / Disney+ / 27.7.

Haluaisin tietää kuka on se tyyppi, jonka mielestä High School Musical: The Musical: The Series oli oikein passeli nimi sarjalle.

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin // Instagram

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *