Kesäistä katsottavaa (eli leppoisia ja höttöisiä sarjasuosituksia)

Suosikkiasia: leppoisat kesäsarjat

Platonic, Tom Jones, The Lake, Taylor Swift
Kuvat: Apple TV+, Amazon Prime, HBO Max

Katson kesäisin aina leppoisaa höttöä. Tai noh, katsonhan minä leppoisaa höttöä ympäri vuoden, mutta kesäisin leppoisuus ja höttöisyys ovat vieläkin tärkeämpiä kriteereitä. Hellekeleillä ei pysty käsittelemään successioneita.

Tässä yhdistelmä viime aikojen suosikkiasioita ja leppoisaa ja höttöistä kesäkatsottavaa. Toim. huom. höttöinen on mun sarjasanakirjassa painavan ja ankean vastakohta 😀

The Lake / Amazon Prime

Leppoisa ja höttöinen kanadalaiskomedia on täydellinen kesäsarja, josta tuli juuri toinen tuotantokausi. Siinä on Julia Stiles ja Orphan Blackista tuttu Jordan Gavaris riitelevinä sisarpuolina, höttöistä ja leppoista perhedraamaa, yleistä sekoilua ja suhdekiemuroita. Ja kaikki tapahtuu tietysti järvellä, joten homma paketoidaan kauniilla kanadalaismaisemilla (siinä melotaan joka paikkaan!) Jaksot ja kaudet eivät ole liian pitkiä, joten ei edes vaadi suurta sitoutumista. Ei mikään PARAS KOMEDIASARJA IKINÄ, mutta just pätevä kun kaipaa helppoa hyvän mielen sarjaa.

Tom Jones / Yle Areena

Leppoisa ja höttöinen pukudraama. Jossa on huvittavan himbo pääosamies. Ja mukavan moderni ote pukudraamaksi. Ja luonnollisesti rakkaustarina! Ja muuten vain leppoisaa ja höttöistä meininkiä. Plus napakat neljä jaksoa — mun kirjoissa aina plussaa koska en jaksa keskittyä liian pitkiin sarjoihin.

Perustuu Henry Fieldingin The History of Tom Jones, a Foundling -klassikkoromaaniin (1749), joten menee selkeesti myös yleissivistävänä sarjakokemuksena. Taiteellisista vapauksista viis.

Platonic / Apple TV+

Pidän tästä uudesta Apple TV+:n komediasta. Se on laadukas ja vähän kaoottinen, pääosissa tähtistatuksen Rose Byrne ja Seth Rogen. He esittävät vanhan ystävyytensä uudelleenlämmittäviä bestiksiä, jotka sekoilevat menemään pienessä neljänkympin kriisissä. Sylvia on perhearkea pyörittävä kotiäiti, Will avieroaan sureva baarinomistaja. Pisteitä siitä, että sarjan nimenkin mukaisesti nainen ja mies esitetään ystävyyden kautta, eikä millään muulla edes vihjailla. Virkistävää, leppoisaa laatuhöttöä ja hauskaa kamukomediaa. Ja just mainiota kesäkatsottavaa.

Taylor

Anteeksi, olenko ainoa joka on kehittänyt pienen pakkomielteen Taylor Swiftiin ja The Eras Touriin? Minähän olen aina ollut Taylorin puolella, mutta tämä Eras Era on jotenkin niin nostalgiaa ja ylpeyttä täynnä, että piilo-Swiftie minussa on ottanut vallan.

Säestän työpäiviäni Folklorella ja Evermorella, juoksen Reputationin tahdissa. Instagramia ja Twitteriä käytän nykyään ensisijaisesti #TSTheErasTour-fiilistelyyn 😀 Sorry not sorry. Viikonloppuisin kuuluu luonnollisesti tsekata, mitkä ovat olleet edellisillan surprise songit. Tiedän, mitkä olisivat omat surprise song -valintani; Change ja Long Live, nostalgiasyistä. Ja Dear John koska olisi eeppistä.

Tämähän ei liittynyt mitenkään postauksen otsikkoon, kunhan piti saada sydämeltä. Eteenpäin.

The Righteous Gemstones / HBO Max

Ei muuta kuin että tämä huvittava ja loistelias komedia palaa pian (19.6.) kolmannelle kaudelleen. Praise the Lord. Mun kesäsarjojen ykkönen.

PS. Aloitin kirjoittamaan postausta The Idolista, mutta ehkä jätän julkaisematta. Tämän blogin nimi on kuitenkin Suosikkiasioita.

PPS. Okei ei ole leppoisaa eikä höttöistä, mutta aloin siitä huolimatta katsoa HBO Maxin How to Create a Sex Scandal -dokkarisarjaa. Se on… aikamoinen tapaus.

LUE MYÖS:

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *