Sarjavinkki: Levottomat sydämet – viimeinen kausi nyt Yle Areenassa

Suosikkisarja: Levottomat sydämet (Yle Areenassa)

Kuva: TV2 / Yle Areena

Kaipaatko leppoisaa kesäkatsottavaa? Tässäpä vinkkivitonen: Levottomat sydämet -tanskalaissarjan kolmas ja viimeinen kausi on tullut katsottavaksi Yle Areenaan. Sopii mainiosti kevyeksi kesäsarjaksi. Kolmoskautta on kuusi noin puolituntista jaksoa, joten se ei edes vie sen kummemmin aikaa muilta kesämeiningeiltä.

Levottomat sydämet (tansk. Perfekte Steder) kertoo parikymppisistä kööpenhaminalaisista nuorista aikuisista. Keskiössä on Rosen (Sara Hjort Ditlevsen) ja Tobiaksen (Gustav Dyekjær Giese) rakkaustarina; ensimmäisellä kaudella tavattiin ja rakastuttiin, toisella ja kolmannella pohditaaan miten olla yhdessä vai ollako lainkaan. (Ykköskausi ei ole enää Areenassa katsottavissa, mutta kakkoskausi on.)

Rosen ja Tobiaksen suhdekiemuroiden lisäksi kolmoskaudella tutustutaan paremmin aiemmin sivuroolissa vilahtaneeseen Nataschaan (Sus Wilkins). Hän saa oman ollako vai eikö olla -rakkaustarinansa. Kakkoskaudella alkanut Simonen (Olivia Joof Lewerissa) ja Oliverin (Jakob Åkerlind) säätö jatkuu myös. Ja kaikkien suhdesäätöjen sivussa vähän aikuistutaan.

Minä pidin enemmän ykkös- ja kakkoskausista, mutta ihan kivasti viimeinenkin soljuu eteenpäin ja paketoi sarjan. Jos ei muuta, se saa edelleen lähes varaamaan matkaa Kööpenhaminaan.

Lue myös: Levottomat sydämet – täydellisen tanskalainen rakkaustarina

PS. Suositus myös Yle Areenasta löytyvälle Press – vallan vahtikoirat -brittidraamalle. Ei niin leppoisaa kesäkatsottavaa kuin Levottomat sydämet, mutta varsin todentuntuinen kuvaus journalismin nykytilasta: jatkuvaa uutiskilpailua, kamppailua lukijoista ja uhkakuvia printin kuolemasta.

Lisää sarjavinkkejä Areenaan:

Älä aliarvioi Yle Areenaa (eli pari sarjavinkkiä: Search Party ja Broad City)

Seuraa blogia:

Bloglovin

Kommentit (4)
  1. vilhelmiina
    15.6.2019, 15:05

    Mun lemppari! Ahmin heti tänä aamuna koko 3.kauden yhdeltä istumalta 😀 Ja Köpis, aina niin kaunis miljöö <3

    1. Minä mahdollisesti tulin töistä kotiin kello 23.30, huomasin että kolmoskausi oli tullut ja sen sijaan että olisin mennyt nukkumaan, katsoin neljä jaksoa… loput kaksi aamulla 😀 Mutta tämä onkin pätevä yhdeltä istumalta -sarja, vain kuusi lyhyttä jaksoa.

  2. Hei jes, kiitti vinkistä! Katsoin ne kaksi ekaa kautta jo aikoja sitten. Kiva, että tästä on tullut kolmas kausi!

    1. Jep, oli mainio kolmen kauden sarjatapaus 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *