Miksi pahikset ovat niin huonoja tappamaan ja muita tärkeitä tv-kysymyksiä

Suosikkiasia: tärkeät kysymykset ja tv-sarjat

Brooklyn Nine-Nine
Kuva: Brooklyn Nine-Nine / FOX*

Tässä on ollut aikaa pohtia suuria ja äärimmäisen tärkeitä kysymyksiä. Siis äärimmäisen tärkeitä. Kuten…

1. Miksi tv-sarjapahikset ovat niin huonoja tappamaan? Tai paremminkin; miksi tv-sarjapahikset ovat niin huonoja tappamaan päähenkilöitä? Sellaiset sarjan kannalta vähäpätöisemmät hahmot kohtaavat loppunsa kyllä oikein tehokkaasti, mutta mitä päähenkilöihin tulee, pahikset ovatkin yhtäkkiä täysin epäpäteviä. Tai sitten he yrittävät keksiä jotain superluovia tappamistapoja. Hei, jätänpä tämän sankarin kuolemaan vähitellen täyttyvään uima-altaaseen. Ja aina sankari ehtii pelastaa itsensä!

2. Kun tv-sarja-FBI-agentti menee pidättämään pahista, miksi hitossa hän huutaa jo kaukaa FREEZE, FBI. Ja pahis lähtee tietysti karkuun. Miksei FBI-agentti vain leppoisasti kävele pahiksen viereen ja sano sitten asiaansa? Olisi paljon helpompia kyseiset pidätystilanteet.

3. Miten naispoliisit kykenevät jahtaamaan pahiksia korkokengät jalassaan? Käyttääkö joku tosielämän poliisi työvuoronsa aikana korkokenkiä? Siis jos on mahdollista, että työvuoron aikana joutuu jahtaushommiin. Kuuluuko tv-sarjapoliisien koulutukseen korkokenkäjuoksua?

4. Kuka korvaa ne vahingot, jotka syntyvät takaa-ajokohtauksien seurauksena? Siis kaikki ne lyttyyn menneet autot ja rikkinäiset torikojut (torikojut kärsivät aina)?

5. Miksi ”köyhät” tv-perheet asuvat aina hienoissa loft-asunnoissa? On tilaa ja tiiliseiniä ja tyylikkään boho-henkisiä sisustuksia, ja pitäisi muka uskoa, että nämä poloiset heput ovat pennittömiä. (Looking at you, Gossip Girl.)

6. Miksi tv-sarjatyyppien häissä / hautajaisissa / valmistujaisjuhlissa / synttäreillä / ristiäisissä / juhlissa X on aina vain ja ainostaan tv-sarjatyypin tv-sarjakamut, ei esimerkiksi perheenjäseniä?

7. Miksi työpaikoille sijoittuvien sarjojen hahmot ovat aina toistensa parhaita (ja ainoita?) ystäviä?

8. Miten yhdessä pikkukylässä X voi tapahtua niin paljon murhia?

9. Miksei kukaan tv-sarjatyyppi koskaan juo tilaamaansa juomaa loppuun asti?

10. Miksi kaikilla tv-sarjatyypeillä on kantabaari? (Oikeasti olen kateellinen, sillä suuri elämäntavoitteeni on hankkia itselleni kantabaari.)

11. Miksi tv-sarjatyypit eivät koskaan lukitse ovia, kun he harrastavat seksiä keittiönpöydällä / työpaikan kahvihuoneessa / sen kantabaarin ruokakomerossa / missä vain tilassa, mihin kuka tahansa voi tulla?

12. Okei, tv-sarjatyypit puhuvat puhelimessa, he sopivat tapaavansa. Missä ja monelta? En tiedä, koska tv-sarjatyypit eivät koskaan selvitä näitä asioita sen puhelun aikana. HYVÄT SARJATYYPIT, MITEN TE TIEDÄTTE MISSÄ TAPAATTE? Laitatteko puhelun jälkeen WhatsApp-viestin?

13. Ja siis miksei kukaan koskaan hyvästele puhelun päätteeksi?

Okei, ei mulla muuta. Palataan. Heippa. (Ei ollut lainkaan vaikeaa, arvon kohta 13.)

*Kuva: mainio Brooklyn Nine-Nine (Suomi-Netflixissä viisi kautta) sisältää mahdollisesti kantabaareja, korkokenkäjuoksua, liian aikaisin huudettuja FREEZE NYPD:itä, epäpäteviä  pahiksia ja työpaikkabestiksiä. Cool cool cool cool cool cool.

LUE MYÖS:

SEURAA SUOSIKKIASIOITA:

Bloglovin

Giffit: Brooklyn Nine-Nine (Fox & NBC) ja How I Met Your Mother (CBS)

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *