Viime aikojen suosikkiasioita: Stranger Things ja Lizzo (+viikonlopun menovinkki)

Suosikkiasiat: Stranger Things, Lizzo ja Kotka

Viime aikojen suosikkiasioita
Kuvat: Netflix, Nice Life / Atlantic Records / Lizzo, HBO

Viime aikojen suosikkiasia numero 1: Strangers Things. Kyllä, muutuin huvittavan nopeasti tyypistä, joka ei ole koskaan katsonut Stranger Thingsiä tyypiksi, joka haluaa puhua vain Stranger Thingsistä. Miksei kukaan kertonut aiemmin, että Stranger Things on loistelias scifi-/draama-/romanssi-/jännitys-/kauhu-/komediasarja?? Ai että kaikki kertoivat? Vuosikausia? Uudestaan ja uudestaan? Hyvä on, kuuntelen ensi kerralla.

Oikeastaan mun olisi pitänyt odottaa vielä vuosi / kaksi vuotta. Tai kuinka kauan viimeisen eli vitoskauden julkaisuun nyt onkaan aikaa. Olisin voinut katsoa koko homman kerralla. Koska enhän minä nyt jaksa odottaa, kun olen vihdoin päässyt Stranger Things -junaan.

Mun pitää varmaan etsiä joku fanifoorumi. Toisaalta faniteoriat saavat mun pään aina sekaisin… Anyways, tässä tiivistelmä, millainen Stranger Things -fani minä olen: Team Hopper, Team Jancy mutta Steve best, Team kuinka hyviä näyttelijöitä nämä nuoret ihmiset ovat!?, Team Can’t Spell America Without Erica, Team Dustin + Steve/Eddie, Team Murray, Team Jamie Campbell Bower, Team Have you seen Jamie?, Team rule the world Millie Bobby Brown!, Team et ole enää se tyttö All Too Well -musiikkivideosta Sadie Sink, Max Forever!, Team voisiko reppanalle Willille tapahtua kivoja asioita, älä vain tee sitä mitä luulen sinun tekevän vitoskausi, Team olen valmis puhumaan Stranger Thingsistä anytime.

En edes muista, oliko mulla jotain muita viime aikojen suosikkiasioita… hetki, yritän keksiä jotain.

……

Okei, nämä:

Special / Lizzo

I just took a DNA test, turns out Lizzon Special on täydellistä tsemppibiisimateriaalia. Kuten odotettavissa oli. Rakastan koko levyä.

Meripäivät

Kotka in da house! Tämä on tuleva suosikkiasia, Meripäivät palaa kahden pandemiavuoden jälkeen. Toisaalta en oikein enää jaksa Meripäiviä (30+ vuotta Meripäiviä on aika paljon Meripäiviä), toisaalta rakastan Meripäiviä. Varsinkin paraatia. Minä RAKASTAN paraatia. Siinä on jotain lohdullista kuinka samanlainen se on ollut koko elämäni ajan (tosin joka vuosi sydäntäni viiltää, etten koskaan saannut olla paraatityttö). Tänä vuonna en aio kuunnella tuota nillittävää ”en oikein jaksa Meripäiviä” -minua. Aion mennä kotiin jo paraatiksi (joka on jo keskiviikkona, btw), ostaa ainakin yhden pahan metrilakun, sanoa ainakin kolmesti kuinka ”on niin outoo ku Kotkas on ihmisii”, etsiä sellaisen Meripäivien erikois-Posson ja velloa yleisessä kotkalaisuudessani vaikken ole asunut Kotkassa… 13 (!!) vuoteen. Koti on aina koti.

PS. Hyvä pääkaupunkiseutu, Kotkaan hurauttaa motaria pitkin reilussa tunnissa. Viikonlopun menovinkki siinä niin. Ja jos bileitä kaipaatte, niin tsekkaatte vaan missä Ihme4set soittaa.

Parks and Rec / HBO Max

Hei, Parks and Rec on tullut HBO Maxiin. Sehän on ihan eri sarja jos katson sen sieltä?

Westworld / HBO Max

Okei MK, aloin katsoa Westworldia. Pääsin tokaan jaksoon ja sitten en enää jaksanut sen ankeutta. Mun on kai turha odottaa, että se muuttuisi jossain kohtaa leppoisaksi hassutteluksi?  Ehkä jatkan sitä silleen pieninä annoksina. Väliin jotain leppoisaa hassuttelua. Ehkä Parks and Reciä?

PS. No jos nyt vielä toinen uusi Lizzo? Hyvää meripäiväviikkoa!

LUE MYÖS:

SEURAA BLOGIA:

Bloglovin // Instagram

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen musiikki
Kommentit (2)
  1. Joo, Westworld ei tosiaan pääse hassuttelulistalle.. Se pääsee vaan silmienpyörittelyä aiheuttavia ylidramaattisia monologeja -listalle. Liputan silti ykköskauden puolesta mut haaveilen, että sitä puistokonseptia olis hyödynnetty pitempään ja paremmin. Välissä toimii hyvin tuo mainittu vähän leppoisampi parks 😀

    1. No mutta silmienpyörittely ja ylidramaattiset monologithan kuulostavat vallan hyvältä! Ehkä ne vähän tasapainottavat ankeutta. Jos saan olla silleen ”camoon!” ja pyöritellä silmiäni. Aina hyvä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *