Ei se syöpä, vaan se kaikki muu

Hei, kaikki! 🙂

Tuntuu, että en ole kirjoittanut tänne blogiin ikuisuuksiin, ja täytyy nyt aloittaa sillä (itsestään selvällä) faktalla:

olen elossa.

Tämä alkuvuosi on mennyt hurjan nopeasti, varmaan siksikin, kun koko ajan on jotain ongelmaa tai vaivaa. Syöpä kyllä on ilmeisesti pysynyt kurissa ja ennallaan, mutta kaikkea muuta fyysistä ja henkistä ongelmaa on ilmaantunut haittaamaan elämästä nauttimista.

Oma flunssa, pojan sairastelu, väsymys, uupumus, selkäongelmat…

Selkäkivut ovat haitanneet elämää viime aikoina todella paljon.

Olen ihan omana lääkärinäni diagnosoinut, että selkä ja keskivartalo ylipäätään ei ole kestänyt raskauden ja leikkauksen yhdistelmää. Stressi on varmaan asiaan vaikuttanut viime aikoina, ja selkä vain sanoi sopimuksen irti. Lihakset huutaa hoosiannaa yksi kerrallaan, ja minä vaivaisena valitan.

On niin käsittämättömän epäreilua, että elämisen ja olemisen pilaa tällä hetkellä näinkin omalla tavallaan pieni juttu.

Olisi aivan mahtavaa olla ja nauttia elämästä, kun sitä vielä on.

Samalla jännittää ihan vietävästi seuraava tilannepäivitys syövän suhteen. Eilen kävin TT-kuvassa, ja reilun viikon päästä saan tulokset. Sitten taas tietää, uskaltaako alkaa suunnitella alkukesää ja pitääkö taas alkaa miettiä omia loppuaikoja.

En vaan nyt millään jaksaisi sitä henkistä vuoristorataa.

Tajusin tässä juuri, että olen tainnut jokin aikaa sitten kirjoittaa melkein identtisen postauksen selkäkivuista ja valittamisesta, mutta jos teema jatkuu elämässä, jatkuu se blogissakin.

Loppuun vielä käytännön tiedotusta:

Lily uudistui viime viikolla,ja uuden upean ulkonäön mukana tuli muutamia muutoksia ja ongelmia.

Vanhojen postausten tykkäykset ajalta ennen uudistusta ovat poistuneet, mutta kommentit ovat paikallaan. Kirjoitusten tyyliseikat, kuten rivitasaukset, ovat muuttuneet.

Tällä hetkellä kirjautuneet käyttäjät eivät saa tietoa seuratuista blogeista ja niiden uusista postauksista, mutta sitä selvitellään taustalla. Toistaiseksi kannattaa ehkä laittaa tämäkin blogi kirjanmerkkeihin, ja laitoin seuraamista helpottamaan blogin myös Blogloviniin.

Päivitän kuulumisia myös tasaisen epätasaisesti Instagramiin sekä televisioblogiini, ja blogin ylälaidan Yhteystiedot-sivulta löytää kaiken tarvittavan tiedon.

Jatketaanhan tätä matkaa yhdessä jatkossakin?

 

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *