Paras tapa viettää sunnuntai: pitkä pyörälenkki

Maantiepyöräily 3 h 17 min

keskisyke 109, maksimi 138

80,12 km

Hyvää sunnuntaita kaikille.

Mistä tämä kesä tuli? Yht´äkkiä heräsin ajatukseen, että kesä. Lämmin. Tarkenee.

Siispä oli tosi hieno polkea pitkä rento pyörälenkki näin lämpimässä kelissä. Ei tarvinnut miettiä pitkähihaisia ja -lahkeisia kuteita hanskoineen ja takkeineen vaan sai laittaa ihan kesäpyöräilyvaatteet.

Meidän, siis mun ja härren lenkki kulki Pirkkalasta Lempäälään ja sieltä jonkin matkaa Valkeakoskelle. Sama reitti takaisin ja yhteensä 80 km.

Mennen tullen pysähdyttiin Lempäälän Nesteellä jätskeillä ja kahveilla. Tuolta Nesteeltä muuten saa kauramaitoa kahviin sekä vegaanisia jätskejä. Tänään siellä oli Ingmannin tohveetuuttia ja Valion vaniljapuikkoa joka on tämän kesän uutuusjäätelö. Söin mennessä tuutin ja tullessa puikon, tuutti oli suosikkini.

Lempäälän Nesteellä kahvit ja jäätelöt.

Lempäälän Neste on hyvä taukopaikka, se ollut meidän pyörälenkkien taukopaikka jo vuosia sillä poljemme usein Lempäälään tai Vesilahteen.

Suomi on kaunis.

Paljon oli muitakin pyöräilijöitä liikenteessä, tottakai oli kun ilma oli ihana ja sunnuntai on monen vapaapäivä ja varmasti usea kestävyysliikunnan harrastaja tekee sunnuntaisin pitkän lenkkinsä. Niin mekin tänään.

Treeniviikko sujui suunnitelman mukaan ja oli ihan perusviikko mulle.

Viikon liikunnat.
Kommentit (2)
  1. Moikka Jaana! Löytyykö netistä vielä sun vanhoja blogikirjoituksia? Kiinnostaa tuo ferritiinikokemuksesi kovasti kun itsellä sama ongelma.

    1. Heippa hei. Ei löydy enää, heitin kaiken menemään kun lopetin blogini. Toivottavasti saat apua vaivaasi ja pääset normaaliin olotilaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *