Kun taikina tuoksuu tuoreelta leivältä..

..saa se vehnävaurioisen hymyilemään leveästi. Ja sitten hymy vain kasvaa – taikinasta tulee leipiä, joita minäkin voin syödä!

20130826_204716_resized.jpg

Kotitekoinen kauranäkkäri – näkkäreistä parhain 

Lounasruokailu ei mennyt tänään aivan putkeen, mutta iltapala sen sijaan, siitä tuli aivan täydellinen. Jos et siis vielä ole törmännyt Kiitos hyvää -blogin Virpin kauranäkkärireseptiin, ole hyvä ja tututstu nyt (ja hae kaupasta vähän siemeniä ja vähän kaurahuitaleita ja ala vaivata, taikinaa meinaan)! 

Kiitos Virpi, pelastit päiväni (ja vehnättömän vatsakin kiittää)

– ja siihen näkkärireseptiinhän pääsee käsiksi täällä.

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.