Parasta on kotiin palaaminen..

Kuuden päivän reissutyöputken jälkeen ei mikään ole parempaa kuin paluu kotiin.

20131110_165544_resized.jpg

Porkkanoita & voita

Paitsi se, että kotona on odottamassa herkullinen ruoka.

Kirjolohta ja porkkanoita avokadokastikkeella ja muusilla

Kala:

sopivan kokoinen pala kirjolohta tai lohta fileenä

luomuvoita

ripaus suolaa

Avokadokastike:

3-4 kypsää avokadoa

2-3 valkosipulinkynttä

2-3 limen mehu

1 punainen chili

ripaus juustokuminaa

tilkka ruokakermaa

muutama rkl majoneesia

(tuoretta korianteria)

suolaa&mustapippuria myllystä maun mukaan

20131110_165603_resized.jpg

Kirjolohta, luomuvoita ja punaviiniä

Porkkanat:

pari-kolme porkkanaa

luomuvoita

mustapippuria

juoksevaa hunajaa

Muusi:

muutama peruna

luomuvoita

ruokakermaa tai täysmaitoa

ripaus suolaa

Ohje: pese ja kuori jauhoiset perunat ja laita kiehumaan suolaiseen veteen. Anna kiehua.

Halkaise avokadot ja poista siemenet, silppua valkosipuli ja chili ja laita blenderiin. Sekoita tasaiseksi, lisää ruokakerma ja majoneesi ja mausta. Purista vielä sekaan 2-3 limen mehu ja lisää 1 limen raastettu kuori, sekoita hyvin.

Kuori ja pilko porkkanat ohuiksi, paista pannulla voissa niin, että porkkanat hieman pehmenevät, mausta mustapippurilla ja hunajalla.

Valuta kypsistä perunoista vesi, lisää joukkoon ruokakerma, luomuvoi ja suola – muussaa sähkövatkaimella.

Kuumenna pannu ja lisää nokare luomuvoita. Paista fileetä ensin nahkapuolelta muutama minuuttia, voilla sivellen. Käännä puolta ja paista kunnes lohi on sopivan kypsää.

Tarjoile yhdessä – makunystyröitä kutkuttava yhdistelmä, vaaleanpunaiseksi paistettu lohi ja mausteinen avokadokastike.

20131110_171341_resized.jpg

Kynttilöitä ja viiniä

..ja koko päivällisen ajan ja sen jälkeenkin tekee mieli vaan pussailla <3

koti ruoka-ja-juoma sisustus
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.