Onnistumisia
Ihan kaksin kerroin tänään. Iltapalaksi paistoin helpon, nopean, rapsakan ja maukkaan gluteenittoman pitsan – onko edes mahdollista? No on, kun ei edes yritä nostattaa eikä vahingossakaan käytä hiivaa, pitää homman simppelinä ja laittaa kulhoon gluteenittomia jauhoja, vettä, oliiviöljyä ja suolaa. Kaikki sekaisin palloksi, kaulien ohueksi ja kuumalle pellille kuumaan (300°C) uuniin ja kas, lopputulos on kuin oikea pitsa ja pysyy kasassa. Olen hämmentynyt.
Ehkä pitsaonnenkin edelle tänään ajaa tieto ruotsin (tai siis toisen kotimaisen) suullisten ja kirjallisten tenttien läpäiseminen – tässähän ollaan ihan tiellä maisteriksi valmistumiseen! (..ja sitä ihan huvikseen vaan tekstiä ja reseptiä on kyllä tännekin taas tulossa).
One happy lady here – success in baking gluten free pizza for dinner and got the results for oral&written Swedish exams and passed! What a relief and it kind of feels like I might even have my MA out some day! (..will also get back to writing and trying recipes for fun as soon as l can).