Halloumi-mansikkasalaatti
Raparperin jälkeen pakastimesta otettiin sulamaan mansikat.
Halloumi-mansikkasalaatti peittoaa yksinkertaisuudessaan melkeinpä tavallisen vihersalaatinkin
Halloumi-mansikkasalaatti
erilaisia salaatinlehtiä (esimerkiksi jääsalaattia ja rucolaa tai vuonankaalia)
noin litra mansikoita (sulatettuna pakasteesta tai tuoreet ovat toki parhaita!)
1 pkt halloumia
1 keltainen sipuli viipaloituna
mustapippuria myllystä
Ohje: levitä salaatinlehdet tarjoiluastiaan. Lisää salaattien päälle viipaloidut sipulit ja nosta joukkoon kokonaiset mansikat.
Paahda halloumiviipaleet kuumalla teflonpannulla ilman rasvaa kauniin ruskeiksi. Asettele ruskistuneet juustopalat suoraan pannulta salaatin päälle. Rouhi juustojen päälle mustapippuria.
Tarjoile sellaisenaan tuoreen leivän ja balsamicon kera tai lisukkeena quinoa-pinaattisalaatin kanssa.
P.S. oli muuten ensimmäinen kerta, kun en vahingossa sulattanut halloumia vaan sain sen nätisti ruskistettua!