Remonttihommia – Kodinhoitohuone

Meidän muutosta on nyt viisi kuukautta. Tää meidän paritalon puolikas oli pinnoiltaan alkuperäisessä kunnossa vuodelta -84 ja tarvitsi remonttia lattiasta kattoon. Laitettiin myös asunnon pohja uusiksi kaatamalla yksi seinä, lisäämällä toinen ja vaihtamalla mm. vaatehuoneen oven sijainti. Onneksi meillä oli huippuhyvä remonttisuunnittelija (mun kiinteistövälittäjä- veli Seyvan (tämä ei oo maksettu mainos)), joka auttoi tekemään tästä asunnosta käytännöllisen ja samalla tyylikkään. Tulen esittelemään täällä blogissa teille pikku hiljaa koko kämpän, kunhan saadaan sisustus ja remontin viimeistely kuntoon 🙂

Meillä ei ollut vanhassa kämpässä kodinhoitohuonetta ja kun kämppiä katseltiin, niin toiveena oli sellainen. Mun inhokkikotiaskare on ehdottomasti pyykkääminen ja on ihanaa, kun pyykit ja koko pyykkikone on jossain muualla kuin kylppärissä muistuttamassa olemassaolostaan! Alunperin tuo meidän nykyinen kodinhoitohuone oli varasto. Remonttia suunniteltaessa selvitettiin mahdollisuutta vetää sinne putket ja koska vieressä on erillisvessa, josta ne tietenkin löytyy, niin se oli kuin olikin mahdollista! Niinpä siitä tuli meidän kodinhoitohuone ja samalla lämminvarasto.

Alla kuvia ennen ja jälkeen remontin!

Kuten jo näistä kahdesta kuvaparista näkee, muutos on valtava! Saatiin ihan kunnolla kaappitilaa ja tuosta pesukoneen viereisestä kaapista löytyy pyykkikorit. Alunperin työtason tarkoitus oli helpottaa pyykkien viikkausta, mutta vauvan myötä tullaan tekemään siitä vauvan hoitopiste, eikä tarvita erikseen sitten hoitopöytää. Vauvan vaatteet löytyy jo viikattuna yhdestä noista kaapeista <3 muissa onkin sitten pyyhkeitä ja lakanoita.

Vesimittarikin saatiin kauniisti piiloon tuonne siivouskaapin sisälle. Nyt kun itsekin vertailee näitä ennen ja jälkeen kuvia, oon kyllä ihan mykistynyt kuinka käytännölliseksi, toimivaksi ja kauniiksi tämäkin tila saatiin!

Koska tuolta kodinhoitohuoneesta on uloskäynti, se tulee todennäköisesti toimimaan meillä myös lastenvaunujen säilytyspaikkana. Ei sitten tarvitse tuulikaapissa tai eteisessä säilyttää ja koska kodinhoitohuoneen lattia on laattaa, niin se on helppo myös siivota ja se kestää paremmin kosteuttakin!

Mitäs pidätte lopputuloksesta?

Xx, Serveh

Kommentit (3)
  1. Niin siistii!

  2. Hohtava elämäni
    29.2.2020, 14:44

    Vautsi! Kylläpä muuttui ihan totaalisesti. Ihanan raikas ❤

    http://hohtavaelamani.blogspot.com

    1. Kiitos <3 ollaan kyllä todella tyytyväisiä lopputulokseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *