Remonttihommia – Päämakuuhuone

Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt jo pitkä tovi. Täytyy sanoa, että tällä koronalla on kyllä ollut meikäläiseen aika lamaannuttava vaikutus ja välillä tuntuu, että on tosi vaikea saada mitään irti itsestään. Sitten muistan aina, että mähän oon äitiyslomalla ja viimeisilläni raskaana, eikä mun tosiaan tarvitse saada edes mitään aikaan, vaan voin tosiaan mennä oman olotilan mukaan ja nauttia keväästä 🙂

Kyselin Instagramin puolella kiinnostaisiko teitä nähdä makuuhuoneen muutos ennen ja jälkeen remontin ja sieltä tulikin yllättävän paljon vastauksia ja kaikki yksimielisiä. Joten tässä tulee!

Suurin muutos tässä huoneessa on, että lisäsimme seinät ja oven takaisin siihen kohtaan, josta ne oli aikaisemmin kaadettu. Siirsimme myös vaatehuoneen sisäänkäynnin tänne eli se tarkoitti kaapeista luopumista.Toisaalta kaapeista luopuminen toi tänne lisää tilaa ja se on kyllä plussaa, koska tämä makkari on yllättävän pieni. Kun käy tyhjässä asunnossa näytössä, niin on oikeesti yllättävän haastavaa hahmottaa tilan koko. Siispä kaapeista luopuminen oli ihan oikea ratkaisu! Lisää tilaa ja kontrastia tuo myös peili-liukuovi mustilla kehyksillä. Muutoin kaikki pinnat kunnostettiin ja maalattiin. Ikkunan karmit maalattiin kans koko asunnosta ja lattia vaihdettiin kaikkiin huoneisiin. Alla ennen ja jälkeen kuvia!

Z

Me tosiaan muuten laitettiin patterinsuojukset makuuhuoneisiin, keittiöön ja olohuoneeseen! On ihanaa kun on ikkunalaudat ja kun rumat patterit sai niiden taakse piiloon. Itse tykkään niiden tuomasta yksityiskohdasta ja tyylikkyydestä, mutta jos nyt rehellisiä ollaan, niin oli kyllä moneen muuhun asiaan verrattuna tässä remontissa melkoinen sijoitus.

Sellainen ennen ja jälkeen! Mitäs pidätte lopputuloksesta?

Xx,Serveh

P.s. Edelliseen remonttiaiheiseen postaukseen pääset tästä: Remonttihommia – Kodinhoitohuone

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *