Koronakotoilu: Heiluuko teillä peitto? Meillä heiluu vain jääkaapin ovi.

Huumorimeemejä onkin jo viljelty siitä, että koronakotoilun seurauksena on kohta kaikilla kynnelle kykenevillä mahat pystyssä, kun vapautuu niin paljon aikaa kaikesta muusta kaiken ollessa kiellettyä. Toisaalta on myös esitetty arveluja siitä, että onko luvassa kenties avioeropiikki parin kuukauden päästä, kun pariskunnat ovat joutuneet viettämään yhteistä aikaa ylimitoitettuja määrillä.

Pidän molempia skenaarioita suorastaan todennäköisinä! Monille saattaa käydä myös molemmat; kinaaminen ja seksihän eivät suinkaan sulje toisiaan pois. Turhautuminenhan välillä oikein ruokkii haluja (or is it just me?)

Tähänastinen kokemus koronakotoilusta on yllättänyt minut. Olemme viettäneet (tietysti) paljon aikaa kotona ja jonkin verran siitä ihan kahdestaankin. Kahdestaan vietetystä ajasta 80% on vietetty sängyssä, mutta sanotaan näin että intohimo on kohdistunut yksinomaan hapankorppuihin, sipseihin, pizzaan, pilkottuihin hedelmiin ja sensellaiseen. Niin ja nukkumiseen.

Kas, siinäpä jälleen innovatiivinen tapa nautiskella hapankorpuista!

Voi siis hyvinkin käydä sillä lailla, että mahat pystyssä ollaan hyvinkin pian, kumpikin!

Miten teillä muilla? Jaetaanko pizzaa, laitetaanko pian kattiloita jakoon vai mitä kuuluu parisuhteelle nyt kun yhdessäoloaikaa on väkisinkin paljon?

Jakakaa toki myös parhaat lohturuokavinkkinne! Niille lienee tarvetta lähtiviikkoina.

puheenaiheet parisuhde seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *