Kuusi elämäni perusasiaa, joista luovuin Thaimaan reissullani

Reissussa tulee eleltyä eri lailla kuin kotona. Se on selvä. Viimeisellä matkallani vein sen niinkutsutusti nextimmälle levelille.

Luovuin kuin huomaamatta normaaleista ja itsestäänselvistä asioista, koska niillä ei siellä ollut väliä kenellekään. Ei edes itselleni.

  1. Alusvaatteet – Huomasin pyöriväni päivästä toiseen alusvaatteiden sijassa enemmän tai vähemmän märissä bikineissä. Toisinaan vain mekossa ilman niitäkään. Tämä on erittäin outoa käytöstä minulta, koska käytän yleensä vähintäänkin rintsikoita koko hereilläolon ajan ja tunnen oloni huonoksi ilman niitä.
  2. Kunnolliset kengät – En hyväksy itselleni enkä perheelleni Crocseja melkein ollenkaan. Matkallani pyörin kuitenkin samantyyppisissä muovikengissä lähes kaikissa paikoissa. Vain illallisille laitoin normaalit sandaalit jalkaan.
  3. Rottapelko– Hiiret ovat kauheita ja sitä pahempia ovat vain rotat. Viime vuonna matkustin Aasiaan ensimmäistä kertaa ja rottakauhu meinasi suistaa minut aivan raiteiltaan. Tällä kerralla olin henkisesti varautunut siihen, että rottia saattaa näkyä jossain. Matkaan lähtiessä toivoin kovasti, etten näkisi yhtäkään enkä joutuisi pelkäämään, mutta hyväksyin reaaliteetit. Tokihan niitä sitten näkyikin. Jouduin kuitenkin pärjäämään asian kanssa ja pystyin suhtautumaan niihin jotenkin asiallisesti. Jos näkisin nyt yhden vaikka tässä pihalla, sekoisin ihan.
  4. Henkilökohtainen hygienia – Käyn yleensä kunnolla suihkussa joka ilta ja joskus aamuisin sekä välillä päivisin. Viime reissussa…no kävin suihkussa joitain kertoja, mutta paaaljon harvemmin kuin normaalisti. Mitä väliä, kun ei kuitenkaan ole niin lähellä ketään? Se siitä itseään varten laittautumisesta.
  5. Hiusten harjaaminen ja peseminen – Kävin jatkuvasti uimassa ja hiukset olivat jatkuvasti eri syistä märkinä, mutta tosi vähän tuli oikeasti pestyä niitä. Harjaaminen myös on ihan yliarvostettua. Yksinään voi pyöriä ihan peikkona.
  6. Ihonhoito – Kotona olen tarkka esimerkiksi meikin ja aurinkorasvan poispesusta, mutta jotenkin sekin vain jäi. Paljon en meikannutkaan, mutta aurinkorasvaa tuli läträttyä.

Eikä tässä vielä kaikki; ostin pilkotun mangon naiselta, joka otti minulta rahaa, laittoi rahan sivuun ja latoi mangopalat minulle purkkiin. Ilman mitään puhdistustoimenpidettä rahan käsittelyn jälkeen. Söin ne.

Se, jos mikä on minulta äärimmäistä välinpitämättömyyttä. Elämää reunalla.

hyvinvointi meikki hopsoa hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *