löysää löysällä

En nyt tiedä olisiko otsikkoon pitänyt päästä koko pinkki asu vai sitten se, että asu on vain löysää löysällä. Kumpikin on aika uutta tai vaihtelua minulle. Monotoniset värikkäät asut ovat olleet oikeastaan koko alkuvuoden kaikkialla feedissäni ja tällä hetkellä yhteen väriin ja sen moneen eri sävyyn tuntuu minusta tyylikkäimmältä tavalta pukeatua värien yhdistelyn lisäksi.

Nyt kokeilin pukea tämän kokonaisuuden syksyn kapselista tuttujen nauhakorkokenkien kanssa. Ulos ei näillä kengillä voi lähteä, kun en ole vaihdattanut pohjia ja täällä asuinpaikassani on jäätä ja lunta. Neule on toista kertaa käytössä, cpw on periaatteessa (lahja!) 100 euroa. Yhdistin neuleen aikaisemmalla käyttökerralla sinisiin Monkin farkkuihin. Housut ovat myös toista kertaa vasta käytössä, cpw on 47,5 euroa. Housut olen aiemmin yhdistynyt kukkakuosiin.

Mitä pidätte kokonaan vaaleanpunaisesta asusta? Ulos mennessä vaihdoin mustat kengät ja mustan takin. Kuviin ne eivät päässeet, koska kokonaisuus oli kivemman näköinen ilman takkia tänään. Olen yrittänyt ottaa nyt viimeisten viikkojen ajan aina takinkin osaksi asukuvia, sillä takin yhdistäminen asuun tekee pukeutumisesta haastavamman kokonaisuuden ja mielekkäämmän asukuvan tänne Suomeen. Aina kokonaisuudet eivät kuitenkaan onnistu takin kanssa haluamamallani tavalla, kun takkivalikoimani on niin rajattu. Kuinka hauska tämä asu olisi ollut esimerkiksi keltaisen tai vaaleansinisen takin kanssa?

Kommentit (1)
  1. vaaleanpunaisia ja neutraaleja asuja – Vaatekaapilla | Lily
    2.5.2020, 13:03

    […] alaosaan ja roosaan farkkupaitaan. Housut aikaisemmin vaaleanpunaisen poolokauluspaidan,  nuden villaneuleen ja kukkapaidan kanssa. Housuja olen käyttänyt vasta seitsemän kertaa, 13,60 euroa. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *