uusi takki

Tässäpä vuoden ensimmäinen hankinta, Arketin tweedkankainen takki (Arket pea coat). Takki on edelleen myynnissä alennuksessa, minä ostin sen käyttämättömänä käytettynä (:D) tuohon alennushintaan. Olen takkia ehtinyt jo useamman kerran käyttämään, nyt vain sai riittävällä valolla kuvan ensimmäistä kertaa. Takin lasken korvaavaksi hankinnaksi. Minulla oli harmaa villakangastakki, mutta viime keväänä jouduin siitä luopumaan huonon kunnon vuoksi, enkä ole aiemmin mieluisaa korvaajaa löytänyt. Tämäkään ei ole harmaa

Takkia olen neljästi jo pitänyt (31,25 käyttökerran hinta). Asu muuten on lähes täysi kopio blogini ensimmäisistä asuista, Sézanen ruskeanpunainen neule ja Monkin mutsifarkut on toimiva perusasu.

Neuletta on käytetty nyt 11 kertaa ja käyttökerran kustannus on 8,65 euroa. Housut on ylittäneet 30 käyttökerran rajapyykin aikoja sitten. Neuleen olen yhdistänyt toisiin farkkuihin, hameeseen ja samoihin farkkuihin blogin aikana. Farkkuja on yhdistelty ahkerasti, viimeksi toissapäivänä beigeen neuleeseen ja sitä ennen juhlamekkooni, siniharmaaseen neuleeseenvaaleaan neuleeseen, ruskeaan neuleeseen,toiseen ruskeaan neuleeseen, kukkakuvioiseen puseroon, vaalean neuleen ja marimekon silkkipaidan kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *