asusteilla kokonaisuuden raikastusta

Kapselipukeutumisen huonoja puolia on tullut tajuttua aika monta jo, yksi on kyllästyminen vaatteisiin. Kapselin puutteista aion kokonaisen postauksen kirjoitella piakkoin. Kyllästyminen vaatteisiinsa on varmasti merkittävin puute minulle kapselipuvustossa ja jatkuvat jankuttamiset asusteiden merkityksestä ovat nyt minulle avautuneet.

Olen aika minimalistinen pukeutuja, en pidä useinkaan juuri edes koruja ja huivit, hatut ja koristeelliset laukut tuntuvat aina ylimääräiseltä asuun. Nyt kuitenkin alan käsittämään, että lisäämällä vaikka huivin kokonaisuuteen, tulee tutuista ja tylsiksi kokemistaan vaatteista lähes uuden tuntuisia. Tämäkin kokonaisuus on ollut mielessä jo pitkään ja sitten saatuani sen päälleni, tunnelma oli aika ”meh” ennen huivin lisäystä. Huivia olen nyt koettanut muutaman kerran ottaa asuihin mukaan asusteeksi, ei vain lämmikkeen roolissa.

Asusta silkkipaita on alkusyksyltä ja olen sitä käyttänyt 11 kertaa. Käyttökerran kulu on 8,65 euroa. Aikaisemmin olen yhdistellyt paitaa vihreiden vakosamettijoggersien, vaaleiden farkkujen sekä kahdesti eri vihreisiin housujen  ja mustien farkkujen sekä harmaan neuleen kanssa.

Housut on syksyn aleostos, jotka otin talvikapseliin piparin ruskean värin vuoksi. Niitä olen käyttänyt 7 kertaa ja käyttökerran kulu on 5,7 euroa. Housut olen yhdistänyt aikaisemmin ruskeaan neuleeseen, beigeen neuleeseen, sekä kukkapuserontummansinisen neuleen ja harmaan kashmirpoolon kanssa. Takin käyttökerroissa olen mennyt jo sekaisin, kun en ulkovaatteista ole kattavaa kirjaa pitänyt. Alle 30 kertaa varmasti vielä!

Mitä pidätte huivin sotkemisesta asukuviin mukaan ja onko asusteilla asun muuttaminen ihan peruskauraa teille ja minä täällä keksin pyörää uudelleen?

Kommentit (1)
  1. viikonlopun asut – Vaatekaapilla | Lily
    27.4.2020, 13:42

    […] vihreiden farkkujen kanssa, mustien farkkujen kanssa ja sitä ennen olen pukenut sen ruskeiden culotteshousujen, vihreiden vakosamettijoggersien, vaaleiden farkkujen sekä kahdesti eri vihreisiin housujen […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *