sinistä ja kukonaskelkuviota

Vitsit että voi ihminen olla onnellinen minihameesta. Olisipa meidän säät suotuisammat niin käyttäisin vastaavia varmaan koko ajan. Nyt aina tuntuu työläältä pukea hame tai mekko, kun pitää vääntää sukkahousut jalkaan ja varoa koko päivä niitä, ettei jo kotona ehdi rikkomaan vaatteiden osaa. Nilkkureilla pohkeeni kipeytyvät, kun vinkka pääsee iholle ja sitten ne ovat päiviä kipeät (terveisin ikäloppu kylmänkärsijä). Onneksi ostin joulukuussa nämä saappaat.

Asusta paita on useita vuosia vanha Gina Tricotin silkkipaita, joka alkaa olemaan hauhtunut saumakohdista jo kohta läpi. Laatu on ollut kyllä hyvä hintaansa nähden. Olen käyttänyt paitaa varmaan viitisen kymmentä kertaa. Hame on alkusyksyn ostos ja olen sitä käyttänyt seitsemän kertaa, käyttökerran hinta on 8,40 euroa. Saappaita olen käyttänyt ahkerasti, mutta en laske arkikenkien käyttökertoja.

Aikaisemmin olen yhdistänyt sinertävän silkkipaidan vaaleisiin farkkuihini ja mustiin villakangashousuihini. Hame on ollut viimeksi mustan poolon parina, sitä ennen sitä olen käyttänyt sitä vihreään neuletakin, punaruskean neuleen ja kermanvärisen neuleen kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *