kamelin ja vihreän yhdistelmä

Tässä minute täydellinen asu työpaikalla vierailuun. Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tuota neuletakkia vähän avatuilla napeilla. Aika monesti olen tätä ja vihreää samanlaista käyttänyt jo ilman neuletakkina käyttöä, kerran vihreää samalla tavalla avatuilla napeilla. Ja pidän tästäkin versiosta kovasti.

Asussa ei mitään uutta ole. Housut ja saappaat ovat tulleet jo useamman kerran tutuiksi joulukuusta lähtien ja vaikka neule on tammikuun ostos kapseliin, olen sitä ehtinyt käyttämään nyt kolmesti, käyttökerran kustannus on nyt 31,70 euroa. Neule aikaisemmin on ollut asuissa kokobeigessä kokonaisuudessa ja harmaiden pukuhousujen kanssa. Housut ovat viime kesältä. Niitä olen ehtinyt käyttämään 16 kertaa, käyttökulun ollessa nyt 2,50 euroa. Housut ovat olleet asuissa aikaisemmin kokovihreässä kokonaisuudessa, sinisen paidan,  vaalean neuleen,  mustan silkkipaidanharmaan kashmirpoolon ja vaaleanpunaisen silkkipaidan kanssa. Takin ja kenkien käyttökerroista ei ole mitään havaintoa. En ole tallettanut niitä, sillä tapaan käyttää ulkovaatteet reilusti yli 30 kertaa (lähempänä sitä 300 käyttökertaa ja useita vuosia).


Mitä pidätte ruskeasta näin kevätpuolella helmikuun lopussa?

Kommentit (1)
  1. vihreää asuissa – Vaatekaapilla | Lily
    25.4.2020, 13:38

    […] käytettyä nyt. Pusero on alkusyksyn Sézane ostos. Housut olen yhdistänyt aikaisemmin kamelinvärisen neuleeseen,kokovihreään kokonaisuuteen, siniseen paitaan,  vaalean neuleeseen,  mustaan […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *