murretuissa sävyissä

Tänään halusin kokeilla kuinka vihreät farkut, siniharmaa neule ja keltainen takki sointuvat yhteen. Ryyditin kokonaisuutta mustilla asusteilla. Kokonaisuudesta tuli melko rauhallinen useista väreistä huolimatta. Neonsävyissä vaikutelma olisi aivan eri!

Asun kokonaisuudesta takki on minun vanha Marimekon alelöytö muutaman vuoden takaa. Vaihdoin siihen hiljan napit ja vältyin ostopakkomielteeltäni. Ajattelin syksylle ostaa kamelin värisen takin ja olen jo kokeelle sellaisia tilannut. Tämän takin tuunauksen myötä kuitenkin siirrän ostopäätöstä syksylle ja katson, että riittääkö tämä takki tarkoitukseen.

Housut ovat kesältä ja olen käyttänyt niitä 14 kertaa. Käyttökulu on 3,10 euroa. Housut ovat olleet asuissa aiemmin vaalean neuleen parina ja sitä aikaisemmin olen ne yhdistänyt mustaan silkkipaitaanharmaaseen kashmirpooloon ja vaaleanpunaiseen silkkipaitaan. Neule on joulukuun lopulta Sézanelta. Olen sitä käyttänyt neljästi, käyttökulu on 23,75 euroa. Viimeksi neuletta käytin mustien villakankaisten housujeni kanssa ja sitä ennen  ruskeiden ruutuhousujen sekä sinisten farkkujen kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *