Tervetuloa

 

IMG_0723.JPG

Tervetuloa lukemaan Vähän vähemmän -blogia!

Vähän vähemmän syntyi kirjoittajien halusta löytää hektisestä maailmasta mahdollisuuksia hidastaa, keskittyä olennaiseen ja elää arvojensa mukaista elämää. Blogissa syväluodataan kestävämpää elämäntapaa, raivataan tilaa ja aikaa tärkeille asioille ja näytetään keskisormea nyky-yhteiskunnan kohtuuttomille vaatimuksille.

villasukka.jpg

Mistä tästä blogista voi lukea? Ainakin vastuullisesta kuluttamisesta, lähimatkailusta, kirjallisuudesta, kasvisruoasta ja hitaammasta elämästä. Blogi on kirjoittajiensa tutkimusmatka elämäntyyliin, joka tekee enemmän hyvää kuin pahaa paitsi ympäristölle, myös mielelle.

IMG_20181124_140635159_HDR (1).jpg

Oona on kolmekymppinen toimittaja ja suomentaja, joka haluaa meille kaikille lisää aikaa löysäilylle. Tämä krooninen stressaaja pyrkii kohti elämää, johon kuuluisi vähemmän kuluttamista ja enemmän kirjallisuutta, kissoja ja pitkiä junamatkoja.

Reetta2018.jpg

Reetta on parikymppinen sosiologi, joka haluaisi kävellä kaikkialle hitaasti mutta ei jaksa aina lukea klassikkoromaaneja loppuun. Hän etsii kauniista tavaroista nauttivalle sopivaa tapaa parantaa maailmaa, mieluiten tyylistä tinkimättä.

Tässä kuussa tulemme kirjoittamaan esimerkiksi matkailusta, roskattomasta joulusta, tavaran vähentämisestä ja second hand -sisustamisesta. Tervetuloa mukaan!

 

Blogi löytyy myös seuraavista kanavista:

Facebook

Bloglovin

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *