Vähän vähemmän jää tauolle

Vähän vähemmän -blogimme on ollut olemassa nyt vähän päälle kaksi vuotta, minkä aikana olemme kirjoittaneet vastuullisuudesta, hidastamisesta  ja lähimatkailusta. Olemme jakaneet kirja-, vegaaniresepti– ja vaatehuoltovinkkejä. Silloin tällöin kirjoittaneet myös omasta kipuilustamme eettisemmän ja vastuullisemman elämäntavan kanssa.

Nämä maiseman ääreen rauhoittuneet japanilaiset rouvat toimikoon esikuvinamme hidastamisessa.

Aivan ensimmäisessä postauksessamme kirjoitimme, että Vähän vähemmän syntyi halustamme löytää hektisestä maailmasta mahdollisuuksia hidastaa, keskittyä olennaiseen ja elää arvojemme mukaista elämää. Lupasimme raivata tilaa ja aikaa tärkeille asioille ja näyttää keskisormea nyky-yhteiskunnan kohtuuttomille vaatimuksille.

Liekö syy sitten vallitsevassa maailmantilanteessa, takana olevassa poikkeusvuodessa vai epäonnistumisessamme laittaa stoppi niille yhteiskunnan vaatimuksille, mutta viime aikoina blogin ja siihen liittyvän sosiaalisten median kanavien ylläpitämiseen on löytynyt meiltä molemmilta vähemmän energiaa. Vaativan ja paljon aikaa vievän työn, palauttavan vapaa-ajan, olennaiseen keskittymisen ja säännöllisen bloggaamisen välinen yhtälö on alkanut tuntua mahdottomalta ratkaista. Ilmassa on ollut uupumisen merkkejä.

Siksi päätimme, että Vähän vähemmän jää toistaiseksi ennalta määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Saatamme hyvinkin palata sorvin ääreen kun olemme levänneet, palautuneet ja raivanneet kalenteriin enemmän aikaa. Ehkä myös blogia on nykypäivän hektisessä ilmapiirissä mahdollista päivittää tahdissa, joka antaa enemmän kuin ottaa. Kuulisimme mielellämme ajatuksianne aiheesta!

Kiitos, että olet ollut mukana lukemassa blogiamme tähän asti. Toivomme, että palaat, jos joskus blogimme joskus taas päivittyy aktiivisemmin. Siihen asti, antoisaa, palauttavaa ja hyvää vuotta 2021!

Oona ja Reetta

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *