Mikä hittisarja ei ole napannut (heti)?

Kaikki tuntuvat tällä hetkellä hehkuttavan norjalaista nuorisosarjaa Skam, ja tunnen itseni vallan huonoksi televisiobloggaajaksi, kun en ole sarjaan vieläkään tutustunut. Aivan ensimmäisenä huomasin Skam-sarjan Ylen sosiaalisen median kanavissa, ja suoraan sanottuna huomioni kiinnitti eniten neonkeltainen fontti. Pikkuhiljaa huomasin muitakin mainintoja sarjaan liittyen, ja viimeisen parin viikon aikana Skam tuntuu olevan kaikkialla. Täällä Lilyssäkin on julkaistu jo monta postausta sarjaan liittyen, ja tänään Helsingin Sanomatkin julkaisi pitkän artikkelin, jossa haastatellaan sarjan päätekijää. Yle Areenassa on katsottavissa sarjasta kolme tuotantokautta. Ehkä minäkin katson ne joskus.

Oletko sinä joskus herännyt jonkun televisiosarjan olemassaoloon vasta, kun kaikki jo hehkuttavat sitä? Jääkö sarja kenties sittenkin helposti katsomatta? Kerro kommenteissa, mitkä ovat olleet sinulle tällaisia televisiosarjoja! Tässä alla minun valintani!

True Detective HBO Promo.jpg

1. True Detective: Sarja ei pitkään aikaan napannut ollenkaan, mutta halusin katsoa, mistä kaikki kohkaa! Ensimmäisen kauden tarinan monimutkaisuus, ja varsinkin loppuratkaisu, vakuutti, vaikka en välttämättä ollut aivan yhtä ihastunut kuin kaikki muut.

Westworld HBO Promo.jpg

2. Westworld: Tämä vaikuttaa jotenkin aivan liian täydelliseltä sarjalta, ja onhan se tehty hienosti. Sarja kuplii minulla tällä hetkellä pinnan alla, ja aion sen katsoa jossain vaiheessa.

Girls HBO Nordic Promo.jpg

3. Girls: Tästä sarjasta ja sen ongelmallisuudesta minulle olen puhunut täällä blogissa aikaisemminkin, enkä edelleenkään ole sen pariin päässyt. Myötähäpeä viedään aivan liian överiksi, ja tekisi mieli takoa järkeä päähenkilön päähän!

American Horror Story Asylum.jpg

4. American Horror Story: En ole tähän eritellyt, mikä kausi tai tarina sarjasta ei nappaa, sillä mikään näistä erillisistä kausista ei oikein houkuttele. Kauhu viihteen muotona ei minua houkuttele, ei, vaikka se olisi tehty kevyemmin ja visuaalisesti upeasti.

 

 

 

 

Kuvat: HBO/HBO Nordic, MTV.

Kommentit (29)
  1. Yritin katsoa tuota True Detectiveä, silloin kun se julkaistiin, mutta en päässyt siihen kiinni hienoista näyttelijöistä huolimatta. Jotekin liian masentavaa. Ehkä annan sille uuden mahdollisuuden myöhemmin.

    1. Mäkin päädyin lopulta katsomaan sen vain koska muutkin katsoivat, ja vasta lähempänä loppua aloin siitä tykätä. Tai oikeastaan sarjassa vaivaa moni asia edelleenkin, mut tykkäsin kahesta vilkasta jaksosta. Ja puhutaan siis tietty ekasta kaudesta, sillä tokasta oon nähny vaan pätkiä.

  2. En ole katsonut vieläkään yhtäkään kokonaista jaksoa Twin peaksia, vaikka tiedostan että se on hyvä sarja. En vaan saa aikaiseksi 😀 Girlsiä vihasin aluksi, kun olin nähnyt ekan kauden ekat neljä jaksoa. Mutta sitten satuin katsomaan pari jaksoa viidenneltä kaudelta ja yhtäkkiä tykkäsinkin niistä. Ja sitten katsoin loputkin kaudet. Gossip Girliä katsoin ekaa kertaa elämässäni eilen, mutta ei kyllä oikeen napannut kun on tullut katsottua niin paljon parempia teinisarjoja viime aikoina.

    1. Mä taisin olla muutaman vuoden liian nuori siihen alkuperäiseen Twin Peaks -villitykseen, enkä oo siihen ikinä myöhemminkään päässy mukaan. Harmi, sillä niistä uusista jaksoista olis kiva intoilla!

      Gossip Girl on taas mulle ollu aina kiva sarja, ja tykkäsin sen saippuaoopperamaisuudesta ja muodista ja NYCin rikkaiden nuorten arjesta. Monet hahmot voivat kyllä olla ärsyttäviä, joten en ihmettele jos sarja ei napannu. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *