Viikkokatsaus: synttäreiden melskeistä takaisin arkeen

blogi_0.jpg

Tämä on kyllä ollut aikamoinen viikko! Alkuviikko meni mukavan jännityksen merkeissä, ja armottomalla tahdilla valmistelin postauksia loppuviikolle, voidakseni keskittyä olennaiseen myöhemmin. Tiistaina saitte lukea True Blood -muisteloitani sekä hehkutusta HBO Nordicin mahtavasta True Blood -yllätyspaketista; tämän postauksen kuvat olivat muuten ensimmäisiä järkkärikameravirityksiäni, joten nyt voitte nauraa ihan rauhassa partoihinne! Keskiviikkona päättyi kuukausien odotus, ainakin minun osaltani, sillä saimme avokin kanssa julkaisukuntoon hänen ensimmäisen Avokki Corner -postauksensaBreaking Bad -sarjaan keskittyvä postaus myös esitteli avokin poseeraamassa hienossa Heisenberg-paidassaan! Kirjoituskokemus oli avokille sen verran positiivinen, että hän jo vähän suunnittelee seuraavaa postausta. Olisiko sille tilausta?

Torstaina oli sitten suuri juhlapäiväni, kun täytin 30 vuotta! Aikamoista! Olin viisaasti ottanut loppuviikolle pari lomapäivää, jotta pääsin rauhassa matkustamaan avokin kanssa kotipuoleeni. En koe potevani suurempaa kolmenkympin kriisiä, vaikkakin kotipuolessa ollessani imuroin vapaaehtoisesti sekä kävin äitini kanssa punttisalilla. Perjantaipäivän vietimme tosiaan äitini kanssa kahdestaan, kun hänkin oli ottanut vapaapäivän, ja iltapäivällä minua hemmoteltiin äidin maksamalla yllätyskäsihoidolla! Roosa nauha -päivän kunniaksi sain ihanat pinkit glitter-kynnet, ihan vain muistuttamaan iän olevan pelkkä asenne. Perjantaina illalla juhlin syntymäpäiviäni kahvittelun merkeissä perheen ja muutamien rakkaiden lukioystävieni seurassa. Yön hiipiessä istuin pimeässä vahtiessani pienen veljenpoikani unta, ja hymyilin onnellisena, että näin sen pitikin mennä: rauhallinen ilta minulle tärkeiden ihmisten seurassa!

cancellations.jpg

Kuvat (clockwise from the top): TNT, CBS, MTV, BET, CBS

Palasimme tänään takaisin Turkuun, ja nyt yritän päästä takaisin päiväjärjestykseen juhlahömpötyksen jälkeen! Pikkuveljeni saapuu tänään illalla meille syysloman viettoon, ja minä puuhailen rauhassa blogijuttuja. Ainoa kolmenkympin kriisi, mitä olen tällä viikolla potenut, liittyy blogin suuntaan, ja saakin nähdä, miten sen ratkaisen. Paljon erilaisia postauksia on suunnitelmissa, ja selaimeni kirjanmerkkikansiot pullistelevat kaikesta teille informoitavasta! Tulevan muutaman viikon aikana on tulossa myös irisihmemaassa -ihanan raporttia Dracula Untold -elokuvasta, jonne hän seuralaisineen päätyi TV Viiden sponssaaman kilpailun johdosta. Kuinka monelta muuten meni ohi eilinen postaukseni uusien amerikkalaisten sarjojen miesihanuuksista? Ehkä minunkin pitäisi sittenkin alkaa katsoa näitä uusia sarjoja ennemmin kuin myöhemmin…

Yllä olevassa kuvassa on tiivistettynä tämän viikon ikävien uutisten kohteet eli kuoliniskun saaneet sarjat. Kesäsarjasta mid-season -sarjaksi ja lopulta näiden kahden sekoitukseksi päätynyt legendaarisen saippuadraaman uusi versio Dallas ei saa jatkoa muutamia viikkoja sitten päättyneen kolmannen kautensa jälkeen. Ei ole sinänsä vaikeaa päätellä, että paljon alkuperäisen sarjan hahmoihin ja näyttelijöihin nojannut sarja ei kunnolla koskaan toipunut legendaarisen J.R. Ewingin eli Larry Hagmanin kuolemasta. Myös kesäsarjan tittelillä tänä kesänä Yhdysvalloissa alkanut lakisarja Reckless on päätetty lopettaa jokin aika sitten päättyneen ensimmäisen kautensa jälkeen. Suomessa Maikkarilla kuukausi sitten Kuuma laki -nimellä alkanut sarja ei oikein ikinä saanut kunnolla tulta alleen, mutta eipä sitä hirveästi Jenkeissä markkinoitukaan. Välillä nämä lopetusuutiset ujutetaan positiivisempien uutisten joukkoon: MTV:n yllätyshitti Awkward uusittiin juuri viidennelle kaudella, mutta samassa tiedotteessa kerrottiin tuon viidennen kauden jäävän sarjan viimeiseksi. Kuten olen täällä blogissa aikaisemminkin maininnut, tällainen sarjalopetus on yleensä erittäin hyvä asia, sillä se antaa sarjan tekijöille mahdollisuuden lopettaa sarja juonellisesti tarkoituksenmukaisesti, jolloin fanitkin saavat ansaitsemansa lopetuksen. Samankaltaisessa tilanteessa lopetetaan BET-kanavan monivuotinen The Game -sarja. Tämä amerikkalaisen jalkapallon maailmaan sijoittuva dramedia lopetetaan yhdeksännen kautensa jälkeen, jota ollaan paraikaa kuvaamassa. Viimeinen tämän viikon lopetettavista sarjoista on Poppy Montgomeryn (Without a Trace) poliisisarja Unforgettable, joka lopetti viimeiseksi jäävän kolmannen kautensa kuukausi sitten. Tämän sarjan tie on ollut hiukan kivinen muutenkin: sarja lopetettiin ensimmäisen kauden jälkeen, mutta harvinaisesti sarjan lopetuspäätös kumottiin pikaisesti, jonka jälkeen sarja sai jopa kaksi lisäkautta!

Tällä viikolla uutisissa ovat olleet myös seuraavat sosiaalista mediaa kuohuttaneet tapaukset:

  • Twin Peaks saa jatkoa (eikä siis uuden version alkuperäisestä), mutta uusia yhdeksää jaksoa saadaan odottaa vielä pari vuotta; voisiko joku kertoa minulle, mikä hemmetti tämän sarjan hohto on?!
  • 7th Heaven -perhesarjaklassikon pappisisää näytellyt Stephen Collins on skandaalin kourissa, kun häntä syytetään lasten hyväksikäytöstä; hänet on tiputettu kaikista mahdollisista projekteista, ja 7th Heaven -sarjan uusinnat televisiossa on lopetettu
  • Jennifer Hudson keitti varsinaisen sopan vihjatessaan Sex and the City 3 -elokuvan olevan oikeasti ehkä kehitteillä
  • Ehkäpä maailman halutuimman pariskunnan suunnalta kuului ilouutisia, kun Blake Lively ja Ryan Reynols kertoivat odottavansa ensimmäistä lastaan; tämän geneettisen loton voittanut lapsen odotetaan tulevan maailmaan ensi vuoden puolella, vaikka tarkempaa ajankohtaa ei tiedotettukaan.

Ensin meinasin tähän loppuun kirjoittaa jotain ensi viikon tulevista postauksista, mutta rehellisesti sanottuna en ole niitä vielä sen suuremmin miettinyt, joten vielä voi heittää toiveita. Toivottavasti teidän viikko on sujunut mukavasti, ja viettäkäähän mahtava launtai ja sunnuntai!

 

Kommentit (2)
  1. Mun viikko on sujunut varsin mukavasti harrastamalla yhtä sun toista. Oma aika on kyllä ihan parasta aikaa, tai ainakin siltä se on nyt tuntunut. Itsensä ”hemmottelu” pieninä paloina on tuonut kivaa vastapainoa muulle tekemiselle. 

    Ihan hyvinhän noi sun järkkäriviritykset on lähteneet käyntiin ja Avokki Corneria oli mukava lukea. Ehkä nyt minunkin täytyy tuo Breaking bad jossain vaiheessa kahlata läpi, kun sitä niin kehutaan 😉

    1. Mullakin on ollut mukavasti eilen ja tänään rentoilua kaiken säätämisen jälkeen! Just pelattiin pikkuveljen ja avokin kanssa pari kierrosta frisbeegolffia. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *