Hääkukat, check

2b0fd335-48a6-45d7-b4bf-cdccf0946799.jpg

 

Palaveri floristin kanssa on pidetty ja hääkukat on tilattu!

Vaikka olinkin jo etukäteen tehnyt paljon myyräntyötä etsiessäni tietoa häiden kukista, otin kiitollisena vastaan mahdollisuuden palaveriin meidän hääkukista vastaavan floristin kanssa. Samalla pääsin viettämään aikaa kukkakaupan tuoksuista nauttien. Oli helpottavaa käydä omia ideoita läpi osaavan ammattilaisen kanssa. Inspiraatiokuvieni avulla hän nappasi nopeasti kiinni hakemastani tyylistä. (Ja kyllä, nyt puhutaan yksikössä, sillä sain rakkaaltani vapaat kädet kukkien suhteen). Floristimme Anni osasi myös ehdottaa sellaisia ratkaisuja, joiden mahdollisuudesta en edes tiennyt. Olo on hyvin luottavainen ja saamani palvelu erittäin hyvää.

 

img_6334.jpg

 

Häitä varten tilasin pienen rennosti sidotun omilla varsilla olevan valkoisen kimpun, jonka tähtenä on valkoisia anemoneja mustalla keskustalla sekä muita valkoisia suosikkejani ja hoeaan taittavia vihreitä kuten eukalyptusta ja bruniaa.. Miehen vihekukka tehdään hääkimppuni tyyliä mukaillen. Pojillemme tilasin pienet vieheet ilman kukkia. Hiuksiini floristi luo kukista hiuskorun, jossa on arabian tähdikin kukintoja, freesiaa ja eukalyptusta ym.

Sidottavien kukkien lisäksi juhlatilaan on tilattu punteissa yhteensä 200 valkoista kukkan ja hopeanvihreitä lehtiä. Koska kukat ovat huutokauppatavaraa sovimme pöytiin tulevien kukkien osalta vain väristä (valkoinen) ja niistä lajeista, joita tilattaisiin. Näin saamme varmasti riittävän määrän kukkia, mutta mahdollisimman edulliseen hintaan. Floristi sanoi, että mahdollista on jopa rajana olleen 490€ kokonaisbudjetin alittuminen.

Pöytäkukiksi on tulossa jaloleinikkejä, tulppaaneja, eustomaa, neilikoita, freesiaa, ruusuja, harsokukkaa, eukalyptusta (isoa ja pientä) ym. Kukat asettelen puolentoista vuoden aikana keräämiimme pulloihin ja purkkeihin, jotka muodostavat keskeisen osan juhlamme koristelusta.

 

img_6357.jpg

 

En malta odottaa, että pääsen näkemään kaikki nämä ihanuudet! Kutkuttava onnentunne ja jännitys vain kasvavat sisälläni. Pian on jo hääpäivä!

 

 

Kollaasien kuvat on Pinterestistä.

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *