Hääyöaie

Nyt se kolahti tajuntaani oikein kunnolla: Me mennään naimisiin tänä vuonna!!!!

 

f6_ilta.jpg

 

Hääyötä aiomme viettää hotellissa vaikka häitä juhlimmekin täällä Helsingissä. Hääjuhlasta kotiin palaaminen tuntuisi aivan liian arkiselta. Halusimme paitsi ylellisen ja mukavan myös luonteikkaan hotellin Helsingin keskustasta. Tutkimme ensin vaihtoehtoja netistä, kunnes muistin että ystäväni oopperalta työskentelee myös hotelli- ja matkailualalla. Kysyin häneltä suosituksia ja päädyimmekin varaamaan hotellihuoneen hänen kauttaan viime kesänä ovensa avanneesta F6 boutique hotellista.

 

f6_ilta_037.jpg

 

F6 vastaa kaikkiin toiveisiimme. Se on tyylikäs ja persoonallinen ja sillä on erinomainen sijainti suhteessa juhlapaikkaamme eikä kaasona ja bestmanina toimivan pariskunnan kodin läheisyyskään ole lainkaan huono juttu. Hotellissa on sekä modernia skandinaavisuutta että rehentelevää Great Gatsbyn henkeä. Juuri sellaista ylellisyyttä, mitä hääyöltä kaipaamme. Kunhan saamme aikataulumme järjestykseen (ja minut taas kävelykuntoon!) yritämme päästä hotellille vielä tutustumiskierrokselle ystäväni opastamana. Ja saatammepa eksyä hotellin Runar baariin drinkeille häitä fiilistelemään joillakin kuukausittaisista treffeistämme vielä ennen häitä!

 

runar.jpg

f6_ilta_009.jpg

 

En malta odottaa sitä, kun pääsen kellahtamaan rouvana rakkaan mieheni viereen hotellin ylelliseen vuoteeseen tai sitä kun saamme syödä yhteisen aamiaisen rauhassa omaan huoneeseemme tuotuna. Tämän enempää en aio hääyöhön liittyvistä aikeistani kertoa..

 

f6_1.jpg

hotel-h6_36.jpg

f6_firstlook.jpg

f6_2.jpg

 

 

 

Kuvat: F6

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *