Moi!

Tässä blogissa kirjoitan minä: kolmekymppinen (väsymyksen määrästä riippuen nuori tai vanha) nainen, kahden upean pojan äiti, maailman ihanimman miehen kihlattu ja oman elämäni ikuinen prinsessa. Tapanani on vatvoa ja pohtia asioita pitkään (niin myös tätä blogin perustamista…), mutta mikäpä sen parempi osoite pohdinnoille kuin vapaaehtoinen tai ehkä täysin kuviteltu(!) yleisö. Nämä minun kolme muskettisoturiani ovat kyllä rohkeita ja uskollisia, mutteivät aina jaa kovin intohimoisesti kuningattarensa kiinnostuksenkohteita! Ja koska olen auttamattoman huono kirjoittamaan itsestäni mitään esittelyä, niin annan kiinnostuksenkohteitteni tehdä sen puolestani. Ehkä se kertoo enemmän minusta kuin itse osaisin tai uskaltaisin kertoa.

 

Tällä hetkellä kiinnostaa ainakin seuraavat asiat, joista varmaan kuullaan ennemmin tai myöhemmin blogissakin:

Capsule wardrobe – eli se miten tuon onnettoman vaatekaappini sisällön saisi sellaiseen kuntoon, että olisi edes jotain päälle puettavaa.

Sisustaminen – kotimme ei tällä hetkellä edusta millään mittapuulla minimalismia, eikä sen paremmin mitään muutakaan tyylisuuntaa (ellei sekalainen keskeneräisyys ole tyylisuunta), mutta minulla on halu kulkea jos ei ihan minimalismia niin ainakin jonkinlaista selkeyttä kohti. Muutimme nykyiseen kotiimme joulukuussa ja projekti on edelleen vaiheessa. Hiljaa hyvä tulee, mutta jotain varmasti täytyy asialle tehdäkin.

Häiden suunnittelu – Vielä vuosi aikaa juhliin!

DIY -projektit – pidän käsitöiden tekemisestä ja joskus askartelustakin. Liian harvoin jää aikaa tälle harrastukselle, mutta koko ajan tuo nuorimmainen kin kasvaa ja ehkä saan pian lapsista projekteihini jo enemmän apua kuin lisähaastetta.

Kukat ja kasvit – ei ole pihaa eikä edes parveketta, mutta rakkaus kukiin ja kasveihin on suunnaton (tämä ei estä kuitenkaan sitä, että arjen kiireissä raukat jäävät toisinaan liian pitkälle kasteluvälille tai leikkokukat kuivahtavat maljakkoon)

Liikunta – oma liikuntahistoriani on varsin vallaton, mutta nykyisessä elämäntilanteessani liikunnalle on jäänyt aivan liian vähän aikaa.

Taide ja kulttuuri – elämäni, elinehtoni. En ole taiteilija, mutta taiteentutkija olen. Se ei estä nauttimasta taiteesta myös kevyemmällä otteella!

Leipominen ja ruoanlaitto – on ihana tehdä jotain hyvää, mutta kamalaa rääpiä kokoon hätäisiä keitoksia vatsantäytteeksi. Näiden välillä tasapainoillen ja kultaista keskitietä etsien. Terveellisyys kiinnostaa ja hyvä maku! Keittiössäni ei käytetä lihaa eikä gluteeniviljoja ja muutamille jutuille nyrpistän nirsona nenääni.

 

Tervetuloa kanssani kulkemaan Varpain jaloin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *