Onnen hippusia

kisu.jpg

Pieniä asioita, jotka saavat minut onnelliseksi joka päivä:

– Lapset. En vaihtaisi näitä omia räkänokkiani mihinkään maailmassa. Ei ole mitään ihanampaa kuin pienet kädet jotka kietoutuvat ympärilleni tiukkaan halaukseen.

– Iltahetken kahdestan esikoisen kanssa. Mieheni on illat töissä ja kuopuksen nukkumaanmenon jälkeen vietämme vielä hetken aikaa kahden esikoiseni kanssa. Juomme yhdessä iltakaakaot ja juttelemme päivän asioista. Mun pienestä on kasvanut jo aika iso.

– Uninen suukko joka ilta. Joskus olen niin väsynyt, että menen nukkumaan jo ennen kuin mieheni ehtii töistä kotiin. Niinäkin iltoina saan uneni sekaan hyvän yön suukon, kun rakkaani kömpii viereeni. Siinä kainalossa on paras paikka maailmassa.

– Innostava työ. Tunnen olevani todella etuoikeutettu, kun saan tehdä työtä, jonka sisällön olen suunnitellut itse. Kuitenkin yllätyksenä itselleni on tullut se miten paljon minä saan siitä, kun tapaan asiakkaita ja saan jakaa heidän innostuksensa ja kiinnostuksensa. Olen paitsi oppinut arvostamaan omaa asiantuntijuuttani enemmän kuin ennen myös saanut itselleni takaisin osan siitä taiasta, joka vuosien varella on päässyt arkipäiväistymään.

– Kirpeät syysaamut. Rakastan syksyisiä aamuja, kun ilma on viileä ja raikas. Syksyn kauneus on ainutlaatuista, siinä häilyy haikeus kesän loppumisesta ja toisaalta se hehkuu hedelmällisenä uuden alkuna, kun ihmiset palaavat arkeen ja satokausi antaa vielä parastaan.

 – Treffit keskellä työpäivää. Siinä on etunsa, kun työskentelee samassa talossa oman puolisonsa kanssa. Arkena ehdimme viettää hyvin vähän aikaa yhdessä, mutta sovimme toisinaan lounastreffit miehen päiväharjoituksen loppuun, jos minun työaikatauluni antaa myöten. Kun lounasta kutsuu treffeiksi, tulee päivästä ihan eri tavalla kiva.

– Kuopuksen tanssitunnit ja muskari. Esikoinen kulkee omiin harrastuksiinsa jo ihan itse, mutta kuopuksen harrastuksissa käymme yhdessä. On ihana viedä innosta puhiseva poika harrastamaan ja sitten viettää tyhjä hetki itsekseen pojan harrastaessa ja lopulta saada syliin onnellinen lapsi posket hehkuen.

– Oma työpiste. Itse sisustettu työpiste kasveineen, mukeineen, tarvikkeineen ja kuvineen.

– Etukäteen suunniteltu viikon ruokalista. Ei enää iltapäivien stressiä ruoanlaitosta. Täsmäisku kauppaan listan kera kerran viikossa ja ehkä hedelmien täydennystä viikon puolivälissä. Samalla pieneni ruokalasku ja väheni stressi sekä ruokahävikki. Toimii!

 

Kuva löytyi Pinterestistä ja linkki löytyy täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *