Parasta tammikuussa

street-sun

Oi tammikuu, olet ollut minulle hyvä! Uusi vuosikymmen on lähtenyt osaltani liikkeelle aivan erityisellä energialla ja tuntuu kuin sisälläni jokin olisi naksahtanut uuteen asentoon hyvällä tavalla.

Liikunta. Olen löytänyt taas kaipaamani liikunnanilon. Olen käynyt urakalla tanssitunneilla, lattiatankotunneilla, lenkkeillyt ja käynyt uimassa silkasta liikkumisen ilosta. Pääsin viimeinkin myös kuntosalilla käymisen makuun. Mielestäni kuntosalitreeni on edelleenkin käsittämättömän tylsää, mutta nautin suunnastomasti siitä miten paljon sen hyödyt näkyvät edistymisenä muissa liikuntamuodoissa.

Energia. Liekö syynä hyvät yöunet vai aktiivisesti liikkuminen tai ehkä molemmat yhdessä, mutta olen ollut täynnä hyvää energiaa. Kun jaksaminen on hyvä, myös ajatukset pysyy positiivisina ja huomaan elämästä ensisijaisesti asiat, jotka tuo iloa ja joista olen kiitollinen. Loppukuusta jäi unet aivan liian vähäisiksi yhden yön osalta ja tunsin sen väkevästi nahkoissani väsymyksenä ja alakuloisuutena. Jatkossa pidän siis kiinni hyvästä ja riittävästä unesta, että saan nauttia tästä ihanasta energisyydestä.

Opiskelu. Ilmoittauduin avoimeen yliopistoon muutamille kursseille silkasta kiinnostuksesta. Ajattelen myös, ettei koskaan ole huono idea laajentaa omaa osaamista ja opiskella uutta.

Perhe. Loppu vuosi oli niin kiireinen, että huomasin usein ikävöiväni omaa perhettäni. Nyt on ollut ihanaa palata arkeen, jossa ehdin myös olla enemmän läsnä lapsilleni ja puolisolleni.

Humiseva harju. Olen odottanut tätä ensi-iltaa siitä lähtien, kun mieheni kertoi minulle roolistaan Heatcliffinä, eli jo kauan ennen kuin koko näytelmän harjoituksia edes aloitettiin. Viime torstaina viimein pääsin näkemään, mitä työryhmä on saanut aikaan. Esityksen jälkeen silmiäni kuumotti, sydän hakkasi rinnassani ja käteni tärisivät vielä pitkään esityksen jälkeen. Esitys oli kertakaikkisen upea!

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *