Parhaassa seurassa

img_6846.jpg

Tarkoitus oli lähteä reissuun koko perheen voimin, mutta lopulta päädyimmekin toiseen ratkaisuun. Mies jäi nuorimmaisen kanssa kotiin ja minä ja herra T lähdimme Turkuun lomailemaan, tutustumaan tulevaan kotikaupunkiimme ja katsomaan muutamaa asuntoa. 

Siitä on jo pitkään, kun olemme viimeksi saaneet viettää aikaa ihan kahden herra T:n kanssa. Minun pieni poikani on pian jo 12-vuotias rontti, mutta silti yhä vaan se sama rakas herra T. On ihana voida antaa pojalle taas hetken aikaa jakamaton huomio, kun kotityöt ja velvollisuudet on jätetty hetkeksi taakse ja huomiostani ei nyt kilpaile pikkuveli eikä mies. 

Olemme rakentaneet päiväohjelman rennoksi ja keskittyneet mukaviin asioihin. Olemme nautiskelleet hitaista aamiaisista, kumpikin on vuorollaan löhönnyt hotellihuoneen kylpyammeessa, olemme käyneet kävelyillä (pojalla käynnissä samalla pokemonien metsästys), hankkineet kirjastokortit, lukeneet paljon ja käyneet elokuvissa. Ja toki näiden lisäksi myös käyneet niissä asuntonäytöissä. Tärkeintä kuitenkin on se, että olemme olleet yhdessä, jutelleet ja nauraneet. Minulla on ihana ja älykäs poika, josta kasvaavielä hieno mies!

Turku on näyttäytynyt meille kauniina ja aurinkoisena. Kesän aikana pakkaamme omaisuutemme ja muutamme tänne. Lapsikin on innoissaan kaupungin vaihtumisesta.

 

Kuvassa näkymä hotellihuoneen ikkunasta, hieman kun katsoisi viistoon olisi kuvassa tuleva työpaikkani.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *