Purnukkarakkaus

Olen viimeisten viiden vuoden aikana siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Ihoni on pintakuiva ja herkkä, mutta se rasvoittuu kuitenkin hieman – niin että silmämeikki lähtee etenkin kuumalla ilmalla pakenemaan luomivakoon. Vaihtoni luonnonkosmetiikkaan sai alkunsa ikuisesta kasvojen punoituksesta, kutinasta ja kirvelystä, ja talvisin kasvoilleni tuli koppuraisen kuivia hilseileviä alueita. En löytänyt millään iholleni sopivia tuotteita. Luonnonkosmetiikan myötä ihoni ongelmat ovat helpottaneet huomattavasti, mutta aivan seesteistä ei elo kasvojeni ihon kanssa ole vieläkään. Arvelen, että stressi ja univelka tekevät osansa tässäkin showssa. Testeissä en ole käynyt mutta dramaattinen muutos luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä voi mahdollisesti olla viesti jostakin kemikaaliallergiasta.

ranunculus.jpg

Luonnonkosmetiikan puolella olen etsiskellyt pitkään itseleni sopivia tuotteita hintahaitarin laidasta laitaan. Toisinaan tuntuu löytyvän hyvä tuote, mutta sitten jonkin ajan kuluttua iho alkaa taas oireilemaan tai sitten tuote on yksinkertaisesti budjettiini nähden liian tyyris. Kaipaan käyttämältäni kosmetiikalta sekä toimivuutta, että pientä ylellisyyden tunnetta, mutta en ole valmis räjäyttämään pankkia käyttämäni päivittäiskosmetiikan vuoksi. Etenkin kasvovettä kuluu reilusti, sillä haluan ”uida” sinä aamuin illoin. Tällä tavoin myös kiukkuinen ihoni pysyy lempeän letkeänä ja yhteiselomme on suloisempaa. Nyt tuntuu siltä, että olen viimeinkin löytänyt purnukat joista pitävät sekä kasvoni, lompakkoni, etttä hemmottelua kaipaava sisäinen prinsessani.

Tartuin Estelle & Thildin kasvojenhito purnukoihin lähes sattumalta päivittäessäni kiireellä seerumia ja silmänympärysvoidetta loppuneiden tilalle nukkuva taapero selässäni. En ollut viimeksi loppuun käyttämiini tuotteisiin täysin tyytyväinen, joten jälleen kerran olin etsimässä jotain parempaa. Olin käyttänyt koko talven Estelle & Thildin vartalonhoito tuotteista ihanista ihaninta Spring Rose Blonde Body Butteria (kesällä vartalovoin korvaa Spring Rose Blonde Body Lotion) ja sen innoittaman päätin antaa myös kasvojenhoitotuotteille mahdollisuuden. Mukana taisi olla myös pieni onnenkantamoinen, sillä kotiin tuomieni purnukoiden sisältö vastasi täydellisesti tarpeisiini. Tuolloin mukaani tarttuivat BioHydrate-sarjan Thirst Relief Vitamin Serum ja Refreshing Eye Gel. Myöhemmin kylppärin kaappiin on vanhojen purkkien tyhjentymisen myötä muuttaneet myös BioHydrate Total Moisture Day Lotion, Detox Mask, BioCleanse Cleansing Milk sekä BioCleanse Facial Toner.

biohydrate_serum_295x350.jpg

biohydrate_eyegel_295x350_1-2.jpg

Estelle & Thild on ruotsalainen ekosertifikoitua luonnonkosmetikkaa tuottava brändi. Estelle & Thildin perustaja ja toimitusjohtaja Pernilla Rönnberg työskenteli aiemmin tavallisen kosmetiikan parissa, mutta tietoisuus kosmetiikan kemikaalikimarasta alkoivaivata häntä, joten vuonna 2007 hän perusti oman luonnonkosmetiikkaa tuottavan brändinsä, jonka hän nimesi tytärtensä Estellen ja Mathilden mukaan. Brändin tuotteet valmistetaan mahdollisimman puhtaista luonnon raaka-aineista. Estelle & Thildistä tuli nopeasti hitti skandinaviassa ja nykyään tuotteita myydään jo maailmanlaajuisesti.

rose_butter-copy.jpg

Minua viehättää erityisesti tuotteiden hyvä laatu ja toimivuus. Yksinkertaiset, kauniit pakkaukset ja tuotteiden hennot tuoksut tuovat arkeen kaivattua luksuksen tuntua. Myös verrattain edulliset hinnat takaavat ainakin omalta osaltani tyhjentyneen purkin korvaamisen uudella samanlaisella. Plussaa myös siitä, että tuotteita on helposti saatavilla. Minä en halua tilata etenkään uusia tuotteita nettikaupoista, vaan haluan nuuhkia ja tunnustella puteleita ennen ostopäätöstä. Omat purkkini olen ostanut Sokokselta, Stockalta ja Joliesta.

 

Olen ostanut kaikki mainitut tuotteet omilla rahoillani, enkä saa penniäkään niiden suosittelusta. Suositteluni perustuu täysin omaan ilahtumiseeni tuotteiden toimivuudesta ja kasvojeni ihon rauhoittumisesta. Kuvista ensimmäinen täältä ja tuotekuvat olen kopioinut Estelle & Thildin kotisivuilta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *