Pitkänpitkä blogitauko ja muutama lenkki

Blogitauolle on muutamakin syy. Käytiin Kroatiassa (syy nro 1), mitä edelsi laajamittainen häslinki pakkauksineen, siivouksineen ja panikoimisineen (syy nro 2). Anyway, aika siis tehdä pieni tilannekatsaus.

1) Ostin uudet lenkkarit. Ne on räikeän oranssinpinkit ja ihanat. So far niillä on ollut hyvä juostakin (oikeasti valitsin ne kyllä myyjän suosituksesta askellustani katsottuaan, en värin takia).

dsc_2905.jpg

 

2) Lenkkeilin Kroatiassa uusilla ihanilla lenkkareilla peräti kolmesti, muistaakseni. Asuttiin jyrkähkön mäen varrella ja jalankulkuteitä oli jotenkin vähän hankala löytää. Lenkit oli puolentuntisia, mutta olin aika tyytyväinen siihen, että sain lomalla potkittua itseni liikkumaan ylipäätään.

2013-06-12_19.54.03.jpg

Nyt kotonakin olo on jotenkin löysä, vetelä ja laiska. Kroatian jälkeen oon nyt kahdesti käynyt lenkillä (palauduttiin siis kaksi päivää sitten), juossut about tunnin 7.1km/h vauhtia. Eli löysää lönköttelyä, mikä on ollut ihan tarkoituksellistakin ja sinällään tekee hyvää. Huonona puolena tässä on se, että tällä hetkellä on meneillään vielä ihan täysin lomamoodi syömisessä. Eli vedän jätskiä, suklaata ja karkkia ja painelen lenkille. Sisäelimiä pistää (vaikka pulssi ei välttämättä juuri nouse) ja on vähän hankala olla ja juokseminen alkaa ärsyttää.

Vaikka tarkoitus juoksemissa ei ITSEARVOISESTI ole laihduttaa, niin oikeanlainen syöminen tukee liikkumisen helppoutta kuitenkin tosi paljon.

Tänään palasin sen verran kuitenkin ruotuun, että …

3) .. tein salaatin. Kvinoaa, halloumia, fetaa, kasviksia, pinaattia ja avokadoa. Kvinoa on ihan tosi hyvä lisuke salaatteihin. Suosittelen. Tähänkin olis vielä voinut lisätä vaikka jotain kastiketta. Ja niitä siemeniä. Mutta enpä muistanut ja eipä se kaivannukaan. Jopa mies kiitteli.

2013-06-17_12.32.26.jpg

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *