Arvonta: Brunssijuttuja Klaus K:ssa.

Jos vielä mietit, onko Klaus K:n vegaanibrunssi käymisen arvoinen niin tässä vastaus pähkäilyysi: kyllä on.

Sain testata helmikuun brunssin (kiitos kutsusta!) ja voi apua. En ole hetkeen maistellut niin hyviä makuja. Raaka-aineet olivat tuoreita ja laadukkaita, ruoat monipuolisia ja herkullisia. Kattaus oli kauteen sopiva ja kauden raaka-aineita Klaus K:n keittiö pyrkiikin suosimaan mahdollisimman paljon, kuten myös lähituottajien raaka-aineita.

Klaus K (8).JPG

Klaus K (7).JPG

Klaus K (9).JPG

Menu vaihtuu kuukausittain ja maaliskuun menun läpi vilkaisseena uskallan sanoa, että maaliskuu ei häviä helmikuulle. Lukuisia salaatteja, erilaisia tahnoja, smoothieita, makkaroita ja mielettömiä jälkiruokia. Maaliskuussa brunssiin tulee pieni muutos, sillä myös lämpimät ruoat löytyvät noutopöydästä. Vielä helmikuussa brunssin ”lämmin osuus” tarjoiltiin pöytiin ja annoksen sai valita kolmesta vaihtoehdosta.

Vegaanibrunssi tarjoillaan aina kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna ja pöytävaraus on erittäin suositeltavaa sillä brunssi oli helmikuussakin täyteen varattu.

Mainittava on myös, että brunssilla tarjoiltava pannari oli paras maistamani (sori äiti).

DSC_1389.JPG

Sain Klaus K:lta arvottavaksi brunssilahjakortin kahdelle. Raivaa siis viikonloppuihisi tilaa, nuku pitkään ja astele sitten valmiiseen pöytään. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta eli aikaa sen käyttöön on (vegaanibrunssi menee kuitenkin toukokuun brunssin jälkeen tauolle). Seuraava vegaanibrunssi tarjoillaan 2. – 3.3.

Arvontaan osallistut kertomalla minulle, mitä toivoisit blogista löytyvän jatkossa. Voit osallistua arvontaan 23.2.2019 klo 21 asti. Muista jättää kommenttiin myös sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyden, sähköpostiosoitteesi näkyy vain minulle. Tietojasi käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen.

 

Arvonta toteutettu yhteistyössä Klaus K:n kanssa.

Kommentit (100)
  1. Nämä ravintola-arviot ovat ihania ja en olisi ensimmäisenä lähtenyt etsimään vegaanibrunssia juuri Klaus K:sta. Eli näitä arvioita olisi ihana lukea lisää! 🙂

  2. JohannaJohanna
    23.2.2019, 10:57

    arkiruuan maustamiseen vinkkejä, edullisesti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *