Arvonta: Kymmenen kassia kaurasnackseja.

Olen itse aivan kaurafani. Kaurapuuro, kauraleipä, kaurajugu. You name it. Kauralla voi myös herkutella ja jos et ole vielä testannut Oatis kaurasnackseja niin nappaappa seuraavan kerran kaupasta mukaan. Nämä on niin hyviä!

Oatiksen kaurasipsukat on valmistettu kotimaisesta puhdaskaurasta ja ne sopivat siten myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Kaikki kaupasta löytyvät maut eivät ole vegaanisia (suurin osa kylläkin) eli huomioi se, kun valitset herkkuhetkeesi herkkua.

Oatis (1).JPG

Vaikka rasva ei olekaan niin iso pahis kuin yleisesti edelleen luullaan (toki riippuen rasvasta), en pidä siitä tunkkaisesta ja rasvaisesta olosta, joka tavallisten perunlastujen jälkeen tulee. Nämä kaurasipsit sisältävät miltei puolet vähemmän rasvaa perunalastuihin verrattuna ja onhan näissä kuituakin enemmän. Sipsit ovat myös palmuöljyttömiä.

Oma ehdoton lempparini kaikista Oatis-mauista on Italian Cheese Style, jonka maku onkin todella parmesaanimainen. Se sopii naposteluun mutta myös ruoanlaittoon. Kokeile lastuja esimerkiksi salaatissa tai nachopellissä!

Oatis (2).JPG

Blogini täyttää tässä kuussa kaksi vuotta ja haluankin pitkin helmikuuta ilahduttaa teitä erilaisilla arvonnoilla.

Sain arvottavaksi kymmenen (kyllä, kymmenen!) tuotekassia, jotka sisältävät kaikkia vegaanisia Oatis kaurasnacks makuja. Eli yhden voittajan sijasta, voittajia on kymmenen!

Arvontaan osallistut kertomalla minulle, kenen kanssa ja missä tilanteessa rouskuttelisit Oatis kaurasnackseja. Voit osallistua arvontaan 9.2.2019 klo 21 asti. Muista jättää kommenttiin myös sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyden, sähköpostiosoitteesi näkyy vain minulle. Tietojasi käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen.

 

Blogiani seuraat helpoiten instagramissa, jossa kerron uusista postauksista. Seuraamalla blogia, pysyt myös perillä arvonnoista. Löydät tilini nimellä @irinitsambika

 

Arvonta toteutettu yhteystyössä Real Snacks Oy:n kanssa.

Kommentit (118)
  1. Leffailta miehen kanssa,näitä en ole koskaan vielä maistanut joten olisi kiva päästä testaamaan 🙂

  2. Jakaisin sipsut äitin kanssa ihan tavallisena saunailtana. Äiti aina hemmotelee mua kaikille namikokkauksilla, niin olis kerranki kiva jakaa toisinpäinkin herkkuja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *