Arvonta: Pohjolan soturin kolmen kopla.

Kuten osa jo tietääkin, valittiin minut kotimaisen Arctic Warriorsin sanansaattajaksi loppuvuodesta. Sanansaattajuus on itselleni varsin mieluinen juttu, sillä Arctic Warriorsin tuotteita on jo pitkään ollut minullä käytössä ja pystyn tuotteiden takana seisomaan sataprosenttisesti. 

Arctic Warriors tuottaa lappilaisista kasveista ja villiyrteistä 100% kotimaisia sekä luonnollisia tuotteita.

Ehdoton suosikkini AW:n tuotteista on Kerkkä kuusenkerkkäjauhe. Käytän useimmiten kerkkäjauhetta piristämään aamupuuroa tai tuomaan lisäpotkua smoothieen mutta myös kuuluisa kerkkälatte maistuu minulle. Kuusenkerkkä sisältää kovasti esimerkiksi C-vitamiinia ja sanotaan sillä olevan myös tulehdusta lievittävä vaikutus. Niin tai näin, piristävää se ainakin on!

Arctic Warriors.JPG

Sain Arctic Warriorsilta arvottavaksi Pohjoisen luonnon kova kolmikko -setin, joka sisältää suosikkiani kuusenkerkkäjauhetta sekä villipuolukka- sekä mustikkajauhetta. 

Arvontaan osallistut kertomalla minulle, miten käyttäisit jauheita. Uskallatko kokeilla kerkkälattea, päätyykö puolukkajauhe puuroon? Voit osallistua arvontaan 16.2.2019 klo 21 asti. Muista jättää kommenttiin myös sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyden, sähköpostiosoitteesi näkyy vain minulle. Tietojasi käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen.

 

Arvonta toteutettu yhteistyössä Arctic Warriorsin kanssa. 

Kommentit (51)
  1. Kerkkälatte kuulostaa hyvältä ja puuroon varmaan myös kokeilisin.

  2. Puuroon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *