Arvonta: Premium-burgerit kahdelle.

”Törkeen hyvää”, ”liian lihaisaa”, ”täyden kympin pihvi”. Beyond Burger jakaa mielipiteitä vegaaneiden keskuudessa. Toinen näkee maailman pinkkinä seuraavat pari päivää, toinen inhoaa liian lihaisaa tekstuuria.

Itse odotin kovasti Beyond Burgerin maistamista. Valitettavasti elokuisella Lontoon reissullamme kyseinen lätty oli kaikkialta ”sold out”, joten odottaminen venyi.

Pikkuhiljaa viime vuoden loppupuolella ravintola toisensa perään alkoi tuunata vegaanisia burgereitaan entistä enemmän lihaa muistuttavilla vegaanisilla pihveillä ja rantautuihan se Beyon Burger viimein Suomeenkin. Bun2Bun (Kampin 6k-ravintolakeskittymä, Kauppakeskus Redi) päätti uudistua ihan kunnolla vaihtoi koko menunsa vegaaniseksi. Rohkea joskin mitä ilmeisimmin erittäin hyvin kannattanut veto.

Olen itse käynyt nyt useamman kerran Bun2Bunissa bursalla ja joka kerta ihmettelen. miten hyvää voikaan olla. Mun suosikiksi on noussut The Cheese -burger, joka sisältää muunmuassa sinihomejuustoa ja paprikahilloketta (paholaisenkastikkeelta muistuttavaa töhnää). Ihan mielettömän hyvää. Kaikki burgerit on saatavilla myös gluteenittomina!

Bun2bun (2).JPGBun2bun (1).JPGSain Bun2Bunilta arvottavaksi kaksi burgerlahjakorttia. Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ja käyvät molemmissa Bun2Bun pisteissä.

Arvontaan osallistut kertomalla minulle, millainen on sun mielestä täydellinen vegeburgeri Voit osallistua arvontaan 2.3.2019 klo 21 asti. Muista jättää kommenttiin myös sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyden, sähköpostiosoitteesi näkyy vain minulle. Tietojasi käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen.

Arvonta toteutettu yhteistyössä Bun2Bunin kanssa.

Kommentit (66)
  1. Mehevä, ei kuiva, paljon kastiketta, tomaattia ja avokadoa saisi mielellään olla.

  2. Cheddarin makua kun on niin kaikki käy.

Kommentointi suljettu.