Västäräkistä vähäisen

Lihakset rääkätty ensin ruukkuja ja multapusseja kantelemalla ja sitten vielä kotikuntosalilla. Eilen käytiin miehen kanssa polkujuoksemassa tunnin verran, joten nyt on hyvä omatunto, vaikka vappuna ei tullut kuntoiltua lainkaan. Vietettiin aattoa kavereiden kanssa etänä ja yllättävän hyvin onnistui syöminen, skoolaus ja Aliaksen peluu Teamsin välityksellä. Olisipa ollut tällainen mahdollisuus, kun lapset olivat pieniä ja aina oli joku kipeänä, kun piti tavata.

Tänään istuttelin kellarissa talvetetut juurakot ja siivosin ulkovaraston, jotta sain ruukut mahtumaan. Vähän mietin niiden vientiä jo kasvihuoneeseen harson alle, mutta sen verran pessimisti olen, että en sitten kuitenkaan.

Pihassa kukkivat nyt valkovuokot ja kevätkaihonkukat, äitienpäiväksi aukeavat varmaan jo ensimmäiset pikkusydämetkin. Jokunen orvokki ja esikko on jo myös lämpimimmillä paikoilla kukassa ja tänään saapui kirjosieppokin pönttöjä tarkistamaan. Myös ensimmäisen västäräkin näimme, kun yritimme bongata virtavästäräkkiä, jota kyllä ei löydetty. Kolme uutta lintua löytyi silti ja 100 linnun haasteesta on nyt kasassa 49. Ilman poikaa ei kyllä olisi löydetty näistä puoliakaan ja hyvää tuuriakin on käynyt, esimerkiksi viime viikolla, kun poikaa pyydettiin auttamaan tekonurmikentällä teputtelevan metson siirrossa.

Kommentit (2)
  1. anunpuutarha
    9.5.2020, 08:25

    Västäräkki on kyllä varma kevään merkki! Onneksi niitä näkyy ihan pihapiirissä:)

    1. Meidän pihassa ei jostain syystä ole västäräkkejä näkynyt, mieluusti vaihtaisin kyllä pari rastasta niihin :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *