Viherpeukalon unelmaloma

 

Mikä ihana lomaviikko! Olen hyvällä omallatunnolla puuhannut ulkona joka päivä työpäivän verran. Välillä on ollut lämpöä 5 astetta ja satanut rakeita ja olen vetänyt pipoa syvemmälle ja niistänyt nokkaa, mutta se ei ole menoa hidastanut. Ja iltaisin livejumppia ja Areenasta Le Bureau:ta = t ä y d e l l i s t ä !

Hommaa riittää, vaikkei piha edelleenkään näytä viimeisen päälle hoidetulta. Inhokkityöt jäävät aina tekemättä, kuten kiveysten harjaaminen, mutta kaikkeen uuteen tuntuu aikaa löytyvän. Nyt olen pakkokomennuksella testaamassa terassin uutta sohvaa, kun pojalla on lintukuvaussessio meneillään. Kaivoi mulle ensin pätkän laattakivipolkua ja kuumeisesti odottelen pääsyä laattoja sovittelemaan, jatkossa polku (ja kukkapenkki) kulkee pääterassilta saunanterassille asti eikä lopu yhtäkkiä kesken kaiken.

Tänään huomasin vihanneksia kylväessäni, että tulppaanit olivat yhtäkkiä auenneet ja niitä ihastellessani unohdin peittää ja kastella kylvökset. Vähän vauhdikkaasti tulee siirryttyä hommasta kolmanteen. Tänään istuttelin myös perennoja ruukkuihin, nyt esim. kuunliljojen jakaminen on helppoa, kun kasvu on vasta alkamassa ja kesemmällä ruukut voi aina kiikuttaa sinne, missä kaivataan.

Kommentit (2)
  1. anunpuutarha
    27.5.2020, 08:37

    Lomaviikko toukokuussa on <3.
    Mulla on sellainen juuri nyt, ja ensi viikkokin on vielä kesälomaa!

    1. Oi miten ihanaa, nauti !!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *