Ystävänpäivänä

Jokohan sitä näin viisikymppisenä alkaa jotenkin hidastua, kun aika usein tuntuu, ettei saanut viikonloppuna ihan sitä aikaiseksi, mitä suunnitteli? Vai onko sitä vain oppinut panostamaan kivoihin juttuihin ja jättämään muut velvollisuudet vähemmälle? Niin tai näin, yhdistetyn ystävänpäivä- ja laskiaisviikonlopun kunniaksi tuli leivottua, hiihdettyä ja tehtyä ensimmäiset kevätkylvöt (keijunmekko), mutta sähköpöydän jalat on edelleen asentamatta ja akvaariot putsaamatta.

Mies toi marketista tulppaaneja ja seuraksi hain syreeninoksia. Kellarista hain yhden tete a tete -narsissipurkin jo eteiseen, saa nähdä, tuleeko niistä mitään, kun niin myöhään istutin sipulit. Bougainvillea oli myös lähtenyt varastossa kasvuun, joten toin senkin jo verenpisaran kaveriksi olkkariin. On niin kiva seurata jotakin kasvua, kun keijunmekon siemenet itävät niin hitaasti. Bougainvilleani on ollut kitukasvuinen, se kaipaisi varmaan enemmän kastelua ja lannoitusta, itse olen molempien suhteen vähän laiska. Täytyy yrittää tänä kesänä tsempata.

Vähän olen myöhässä , mutta hyvää ystävänpäivää kuitenkin 🙂 !

Kommentit (2)
  1. anunpuutarha
    14.2.2021, 21:25

    Tutulta kuulostaa:) Minäkin tein kylvöjä, kävin hiihtämässä ja katsoin puutarhaohjelmia netistä, mutta en siivonnut (vaikka olis kyllä tullut tarpeeseen) 😉
    Hyvää ystävänpäivän iltaa!

    1. Ihan parasta <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *