Bollinger Special Cuvée

bollinger_syylari.jpg

bollinger_korkki.jpg

bollinger_palat.jpg

output_u1rudc.gif

bollinger_ville_kaato.jpg

 

Pieni kilistely oli perjantaina paikallaan, sillä poikaystävä sai pistettyä gradunsa painoon. Samalla yksi oma samppisunelma toteutui, sillä vihdoin oli riittävästi syytä ostaa Bollingeria, 49.90 €. Samppis ei vastannut omia ennakko-odotuksia, sillä odotin jotain rutkasti kypsempää ja paahteisempaa. Sen sijaan sain mahtavaa, pienten kuplien muodostaman moussen, tasapainoisen jälkimaun, niitä mineraaleja, sanoinkuvaamatonta raikkautta ja ryhdikkyyttä, täyteläistä sitrusta ja omenaa. Fiilasin!

Onko kenelläkään muulla samppanjahaaveita?

 

Jos Lilyn huominen uudistuminen ei aiheuta tarpeeksi täpinöitä, kannattaa käydä osallistumassa arvontaan, joka on auki vielä muutaman päivän ajan.

suhteet oma-elama ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Where are recent documents on window10. if you are found the location of this time you are more sharp mind but you are forget the location of the documents folder if you are try the next time you will get the new target on same time.

  2. Bollingeria en ole vielä maistanut, tällä viikolla sitä kuitenkin ostin pitkän pähkäilyn jälkeen odottamaan sopivaa tilaisuutta. Haaveilen kovasti Billecart-Salmonin Rosésta. Jos pieni samppanjannälkä yllättää, Pannierin puolikaspullo on laadukas ja huokea ostos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *