Brunssia!
Viime vuonna opin kaksi tärkeää asiaa: darrapyhät on parasta viettää hyvässä seurassa seitinohuessa ja että brunssiksi riittää pari hyvää juttua puuro- hedelmä- croissantti- kakku ja pekonimättöjen sijaan.
Meillä oli taannoisella uuden vuoden päivän brunssilla ruoaksi piparjuuri-suolaliharullia, lohileipiä, quichea, perunasalaattia (luoja siunatkoon jalopenosinapin keksijää), salaattia ja macaronseja. Macaronseja lukuunottamatta ruoka syntyi supervaivattomasti melkein täysin edellisenä iltana.
Alkudrinkkeinä meillä oli jokaiselle itseäänkunnioittavalle brunssille kuuluva Bloody Mary. Paras bloody mary syntyy mielestäni Mr. and Mrs. T –mikseristä, jota tulee hamstrattua aina kohdalle sattuessa. Skumppana toimi ystävän tuoma Louis Roederer Brut Premier 47,90 €,joka oli kyllä täydellinen aamuskumppa. Pehmeä, superhienostunut ja mineraalinen tapaus, jonka seuraan olisi pitänyt ehkä sittenkin kattaa vähän fiinimpää brunssiruokaa.