Kolme päivää vermuttia II/III: Kultainen kuohuviini
Jeejee, toka päivä vermuttia. Päivän resepti on superhelppo ja hommaan voi toki käyttää myös vaikka Martini Rosatoa, jos mieli tekee. Drinkki toimii hyvin aperitiivina ja näyttää tietty paljon hienommalta laakeasta kuohuviinimaljasta kuin El Corte Inglesin euron punkkulasista. Mutta homma menee jotakuinkin näin:
1. Viilennä kuohuviini kunnolla. Ei haittaa, vaikkei se olisi kovin hyvää kuoharia. Voi olla kuivaa tai puolikuivaa. Miksei makeaakin, mutta sitten tulee tosi makea drinkki.
2. Kaada kuoharia lasiin.
3. Lorauta perään Martini Rossoa, kunnes lasin sisältö muuttuu kultaisen väriseksi.
+ Jos olet hc, pirskauta päälle appelsiininkuoren nesteitä ja tuppaa kuorensiivu lasiin (itselläni ei ollut saatavilla luomuappelsiineja, joten homma ei olisi tullut kysymykseenkään).
Valmis!
Voi, tuli ihan ikävä Martini Biancoa ja Fanta Limónia samassa lasissa…
Jos se varjoblogigaala Tampereella tapahtuu niin lupaan pistää pystyyn pikabotellonin Koskipuistossa ja tarjoilla tota ja caramel vodkaa kaikille kynnelle kykeneville 😉
Jee! Martinin litkiminen bileissä on Ranskassa kauheaaan chic, tosin tyypit sekoittavat sitä appelsiinimehuun (niin kuin kaiken muunkin)…. Pitää muistaa tää ens kerralla 😉
En olisi kyllä tota villitystä arvannut. Täällä kaikki taas sekoitetaan Fanta Limoniin x)
Fanta Limonia on kova ikävä.
Ootko testannut schweppesin lemon fusionia? Tykkään siitä ite ihan kreisinä 🙂
Kiitti vinkistä. Täytyy kokeilla.