Pikabellinit

bellinijaapala.jpg

belliniblur.jpg

belliniaalto.jpg

Jejeee, eilen pääsin vihdoin testailemaan bellinikuutioita, eli jäädytettyjä persikkapyreekuutioita. Valkoinen persikka oli hieman ottanut väriä pakastuksessa, eikä pyreen viskositeetti ollut kestänyt pakastusta (suomeksi: pyre ei säilynyt pilttimäisenä soseena, vaan semisulanut pyree hajosi kelluviksi hileiksi kuohuviinissä). Rujosta ulkonäöstään huolimatta Gancian 11,99€ proseccoon tehty pikabellini maistui kuitenkin oikein buenolta ja luulenpa, että persikkapalaset pääsevät myös vissyjen ja Fizz -tyylisten drinksujen maustajiksi lähitulevaisuudessa.

Sivuhuomautuksena mainittakoon, että Gancian prosecco oli ihan ok. Ville ostaisi uudestaan, minä en. Proseccoksi persoonallinen ja intensiivisen tuoksun omaava, kuohariksi keskikastin litkua – ei hintansa arvoista.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (3)
  1. Sairaan hauska idea! Tuota voi soveltaa varmasti muillakin marja/hedelmäsoseilla… *alkaa ideoida*

    1. Mango-passion -sose ja vadelmasose voisivat ainakin toimia!

  2. Toivottavasti toimii myös siellä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *